Csepel Royal vagy Csepel Torpedo3?
Torpedo 3
Szerintem (SZERINTEM) az egysebességes bicajok most nagyon hipszter cuccok, de azért 14 sebességgel könnyebb az élet, és gyorsabb is.
Nekem Csepel Landriderem van (akarom mondani még Schwinn-Csepel), idén 16 éves. Nehéz, mint a dög, van benne anyag. Acélvázas, aminek van egy hátránya (a súlyán kívül): rozsdásodik. A téli sós latyak nem használ neki (márpedig én hóban-kánikulában is hajtom). Karosszérialakatos meghegesztette a középcsapágynál, ahol szétrohadt 10 év alatt, úgyhogy most megint fain.
A Torpedo 3 hátránya még a relatíve gagyi váltók (Shimano Tourney, alap váltó, az én bringámon is az van, nem őszinte a mosolyom, amikor épp vacakol valami miatt - pl. elállítódik). Szóval azt még tervezd bele, hogy idővel a váltót le kell(ene) cserélned.
Városba meg kisebb tekerésekre amúgy szerintem oké.
Viszont 120 körül kaphatsz jobban felszerelt gépet is (pl. Neuzer Courier DT).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!