Milyen menet van a 7-es nexus agyváltók tengelyén?
Mindíg megszívom vele.
Állítólag 3/8-os, csak gyanús nekem, hogy a dinamós első agy meg M9x1.(ez biztos)
Egy SHIMANO-tól elvárnám, hogy ne keverje a colost a metrikussal egy rendszeren belül.
Pedig de! Keveri. :)
Ha nagon muszály, rá tudod hajtani a metrikus anyát, csak ne kelljen nagyon mélyre (alátétezni szoktam, ha pl. campingbe megy, nem valami 135mm-es villatávba..) Megfogja, nem öli meg, addig elég, mire nagy nehezen beszerzed a 3/8-os anyukát.
Na már csak egy bajom van, 24 vagy 26 menet egy collra. Mert még ilyet is felad.
Anya nem gond. Pont azt akarok rendelni. Nem akarok mellényúlni
Azta', milyen pikáns helyről rendelsz. Én megúsztam, csak egyféle volt :D (Bikepro ha jól emlékszem, kifejezetten Shimano-hoz írták, kb. nem is az adatait :D)
De ide a bökőt, hogy 26os!
1) a 24-es USA szabvány, mindenki más (Tajvan is) 26tpi-t használ
2) Mivel én metrikus anyákat húztam rá és szorult végig, így szerintem tuti, hogy a menetemelkedés stimmel - ha az SEM stimmelt volna, az az M10-es anya vagy rágyógyult volna, vagy rosszabb
3) A Shimano nem váltogatja a maga méretezését. És régi 333-as agyváltóhoz is 3/8" 26tpi locknut kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!