Mitől ugrálhat a biciklimen a lánc bizonyos sebességekben, mikor kiállva indulok el?
Figyelt kérdés
Csak néhány sebességben fordul elő. 1200 km-t, mentem vele eddig.2018. dec. 18. 22:18
1/8 anonim válasza:
Koszos, kopott racsni es/vagy lanc.
2/8 anonim válasza:
Kopott hátsó sor. Új lánc, új sor, lehet első tányérok. Takarítsd gyakrabban, mert 1200km nagyon kevés.
3/8 anonim válasza:
Váltó kar tartó is elferdülhetett.
4/8 A kérdező kommentje:
"Takarítsd gyakrabban, mert 1200km nagyon kevés"
kb. 200 km-enként letisztítom a láncot és újra kenem olajjal.
2018. dec. 19. 10:31
5/8 A kérdező kommentje:
Vagy gyakrabban kellene kenni?
2018. dec. 19. 10:33
6/8 anonim válasza:
Azért nem mindegy kenés és tisztítás szempontjából, hogy hol és mikor használod (poros-saras földút, eső, hó...stb).
7/8 A kérdező kommentje:
Városban használtam eddig csak, de hőesésben/esőben is előfordult, hogy bicikliztem.
2018. dec. 19. 18:15
8/8 A kérdező kommentje:
Most hogy sikerült kifogni egy eső mentes napot, rájöttem, hogy száraz időben nincsen ugrálás, csak nedvesben. :-)
És ott is csak bizonyos sebességi fokozatokban, úgyhogy még nem cserélek láncot.
2019. jan. 3. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!