Milyen megbízható, nem túl drága (max.100e Ft) trekking/városi kerékpárt tudnátok javasolni?
99%-ban város használatra, aszfalton, napi 10-15km.
Magas vagyok, 190cm, 90kg, sajnos sok típusnál nem találok 54-esnél nagyobbat.
Decathlonban körbenéztél?
Nekem Riverside 500-as van, 80 ezerért vettem és még semmi nem romlott el rajta.(Kb. 1100 km van benne.)
Nagyon szeretem, mert kényelmes, nagyon könnyű tekerni (35 km/h tempó gond nélkül tartható vele hosszú távon), és a váltója nagyon gyors és pontos még 1100 km után is.
Ami hátránya, hogy pár dolgot külön kellett rá megvenni (pl.: sárvédő, kitamaszto) és a mechanikus tárcsaféket időnként (kb. 500 km) állítani kell a bowden nyulas/fékbetét kopás miatt. Nem tudom milyen városban laksz, de ha nem hegyes-dombos, akkor a bicikli tömege teljesen mindegy. Szerintem amúgy a teleszkóp nagyon hasznos városban, sokat segít a patkaknal/macskakovon.
Igen, vettem közben egy decathlonos Btwin használt kerékpárt, szerintem elég kedvező áron.
Mindenkinek köszönöm a hozzászólásokat, ment a zöld pacsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!