Nőies-e a biciklizés?
Régebben szerettem biciklizni, volt, hogy ritkábban, volt, hogy gyakrabban, de az utóbbi időben nincs sok kedvem hozzá, 1-2 éve nem ültem biciklin, és nem érzem nőiesnek.
Szerinted nőies?
Volt már valaki hasonlóképp?
Téged ez miért érdekel ha szereted csinálni? Nem fogja senki azt mondani egy biciklizős nőre, hogy micsoda férfias :D Férfiakra meg nem fogják azt mondani, hogy milyen nőies ez a férfi :D
Kick-box edzésen a banda harmada csaj, pedig a többi ember szájba vágása és rúgása sokkal kevésbé nőies, mégis csinálják...
Esetleg tudom ajánlani a Tini párkapcsolatok/egyéb kérdések kategóriát
Szerintem a biciklizés uniszex sportág. Mindkét nem csinálhatja. Kevés sportágtól eltekintve nem a sportág nőies vagy férfias, hanem aki csinálja. A biciklizés -- ha rendszeresen csinálod -- jó zsírégető sport. Szálkás leszel tőle. Erősíti a farizmokat combot, vádlit. Jó formád lesz tőle, főleg ha felsőtestre is edzel mellette, pl. úszol.
Egy csinos lány feszes biciklis trikóban és nadrágban nagyon szexi. A biciklis ruha kiemeli az alakot. Kell több a kerékpározás mellett?
Ez pont ilyen logikus. A sztreccs szinte alapfelszerelés a kerékpáros sportoláshoz. Nyilván nem hegyikerékpáros ágakban, de kezdő nő ne menjen hegynek egyedül - tapasztalatból mondom.
Márpedig ha valami, hát a sztreccs inkább nőies, mint férfias - de ez van :D
Igénytelenül női kerékpárost nem nagyon látok - ez a jó hír. Ha mégis, az mindig közlekedő - nem sportként teker. De örömmel látom, hogy kezdenek a hölgyek rájönni, hogy ahogy cipőt - táskát is stílusosan választanak, úgy a kerékpáros nő is egy külön fogalom és divatopció.
Az, hogy nincs kedved hozzá, előbb-utóbb bármilyen testmozgásnál előfordul. A jó hír, hogy az első 10-20 perc után elmúlik. Azt viszont mentálisan fontos támasztéknak tartom, hogy legyen terv-útvonal-szervezés mögötte. Mert nagyon kaka dolog nekilódulni úgy, hogy fogalmad sincs, mi a cél, holott mondjuk szép és vagy kalandos köröket is tehetnél. Ilyenkor jól jön, hogy tulajdonképp tömegsport a kerékpározás, nem olyan, mint egy robinsoni túlélőtábor.
Kedvenc terminátorunk is nagy bicajos!
Nézz rá a neten.:)
Úgy harmadik nekifutásra leesett, hogy mi abkérdező valódi problémája. Első blikkre az jött le, hogy ilyen marhaság kinek jut eszébe, mitől lenne nőies a bringázás?
Aztán leesett a tantusz. Nyugodtan bringázz, kedves kérdező, ez abszolút uniszex sport, elférfiasodni nem fogsz tőle. Ha csak emiatt raktad félre, ne tedd, indokolatlan a félelmed.
Viszont formás popsit csinál. 🙂
Szeretek bringás csajok mögött tekerni.
Ex-menyasszonyommal bringán ismerkedtem meg, ő is versenyzett és állatira el volt látva nőiességgel, bringástól. :D
Már hallottam olyan blődlit is, hogy a kerékpározás férfiatlan sport. Dettó az igazságtartalma. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!