Gumit keresgetve ilyen méret táblát találtam? 50mm. Ez gondolom 1.95 col lenne.
Hááát ez az, nem pontos. Eleve nem is értem minek így adták meg...
Ami a táblázatban van feltüntetve, az kerekítésből is adódhat, de azért biztos, ami biztos - kérdezd meg egy szakemberekből álló gumiszervizben.
Drágább, de megbízhatóbb, ha a köpenyt a felnivel együtt veszed. Így az évenkénti átcseréléssel nem tágul a gumiköpeny. Ezt bizonyára megerősíti neked a szerviz is, és nem csak azért, hogy elkeljen a felnijük is. Szak folyóiratból tudom.
Eleve nem is értem, miért adnák meg inchben, amikor nem amerikában élünk? Tovább megyek, országúti és bármilyen rokon ágban teljesen természetes a mm-es megadás, mint ahogy az UCI sem inchben írja elő a maximális gumiszélességeket.
Szóval érted, ami neked fura, az másnak nem az. Az első válaszoló kapásból jól áthidalta: ilyen esetekben az ember használ egy átváltást és nyugiság van. :D
És hogy újat mondjak: sem az 50mm, sem az 1.95" nem pontos. Ha nem hiszed, vedd elő a tolómérőt, miután feltetted a felnire és felfújtad. Csodálkozni fox. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!