Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ezek a méregdrága külsők...

Ezek a méregdrága külsők tényleg olyan jók, mint azt az áruk indokolná?

Figyelt kérdés

Pl.:

[link]

Most Kendát használok.Már bő 4000 kilóméter benne van és még használható.Ennek alapján a linkelt köpenynek legalább 30000 km-t ki kellene bírnia.Valóban bírja addig?

2018. okt. 14. 07:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez egy belso nelkuli, defektvedett, fenyvisszaveros, osszehajthato (azaz akar egy taskaban elfero) profi gumi.

Ossze lehet hasonlitani a 22 kilos vasszornyet (Csepel 'parasztbringa' kontraval es rudas fekkel) meg az osszteleszkopos 21 sebesseges KTM montit is, csak minek.

2018. okt. 14. 08:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem néztem meg a linket de az első leírta a tulajdonságait meg amúgy is, az ár legtöbbször nem a tartósságon múlik..hanem amit az első írt az mind megdobja az árat. Valamelyik drága túragumi tényleg tartósabb de inkább a gördülési ellenállás és a tapadás és defektvédelem a lényeg.
2018. okt. 14. 14:31
 3/4 szlory ***** válasza:

Wáááháháháhá! Nekem van ilyen, ez jó kör lesz. :D

Az előzőek összefoglalták, de kiegészítem: gördülési ellenállás, defektvédelem szintje (ez nem VAN/NINCS állású tulajdonság), tartósság, tapadás a célzott útviszonyokon (felület fajtája, annak lazasága, csapadék, hómérséklet). Így áll össze, hogy neked az adott ár megéri-e vagy sem.

A linkelt külső (fékezgetéstől és terhelési tömegtől függően) max. 6-7e km-t bír. Gyorsan kopó fajta. Viszont kapaszkodik még földúton is, mint a rossznyavaja és úgy pörgeted, mint egy gagyi, de fele olyan széles külsőt. És mivel széles, rugózik, kényelmes is (ez mondjuk a szélességtől függ, nem a gumi típustól). Szóval ha mondjuk városba és/vagy trekkinges túrázásra kéne valami szélsebes, ez vinni fogja, szélben esőben és napon is. Ja, és olyan vágásokat szedtem eddig vele össze, hogy volt, amit már fel kellett tölteni ragasztóval, mégsem kaptam defektet.

Utóirat: tartósságból ne lőjj túl a célon! Egy 3-4 éves gumi már az időjárástól, használattól ridegedig, nem olyan, mint új korában. Nálam legkésőbb egy 5 éves guminak kukában a helye, annyi idő alatt le akarom koptatni. Fékek és gumik mentenek meg, nem pedig a karbonváz vagy az XT váltás.

2018. okt. 15. 09:45
 4/4 Wadmalac ***** válasza:

Ez neked drága? Ez tubelessben még nem is sok.

Én ezt használom, ez belsős, utoljára 19.500-ért kaptam darabját.

Úgy látom, most akciós.

[link]

És még ez is megéri az árát.

Jó gördülés, iszonyat jó tapadás, lassú kopás, jó defektállóság.

Mire ezt kinyírod, megettél három pár 5000 forintos átlagos másikat.

2018. okt. 18. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!