Ha egy duplapálcás sárvédőt csak az egyik oldalon fogatok fel az első keréknél (ugyanis a tárcsafék miatt a másik oldalon nem igazán látom lehetségesnek), az mennyire lesz stabil?
Semennyire.
Inkább próbálj meg olyan pálcát hajtani, ami kikerüli a tárcsaféket.
Jó ötlet lehet, ha úgy alakítod át, hogy a tárcsa oldali pálca valahol a villa közepénél legyen rögzítve. Ha szerencséd van, ott is van csomagtartó rögzítési pont. Ha nincs, bilinccsel rögzítheted.
Úgy kell hajtani, formálni a pálcát, hogy passzoljon.
De a féloldalas rögzítés semmiképp nem megoldás
A riverside termékfotóján ezt találtam:
A jelzett rész szerintem menetes és becsavarozható a cucc. Ellenőrizd kérlek. Avagy kérj tanácsod a Decathlon szerviztől, a sajátjaikat ismerik jobb helyeken. :)
A pirossal jelölt menettel az a problémán, hogy csak hosszú csavarral rögzíthető oda, ami ronda. Pl.:
én így oldottam meg:
Lehet, hogy nem szép, de egyszerű és működik.
A féknyereg tartókonzol alsó csavarja helyett egy hosszabb csavart alkalmaztam.
Utolsó vagyok
annyit elfelejtettem, hogy hónapikig csak az egyik oldalon rögzítatt sárvédővel jártam.
Teljesen stabli volt - hogy a kérdésedre is válaszoljak.
A sárvédőre gyárilag rögzített szemek nagyon hülyén néztek ki úgy, hogy nem voltak a villához rögzítva, ezért csináltam meg a másik oldalon is a rögzítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!