Milyen Kerékpárt vegyek, pontosabban MTB-t?
Lány vagyok, és inkább a férfi vázas érdekelne, és úgy 60000ft-ig, aluminium vázas.Amit kinéztem magamnak:Kelly's Radius 2009, KROSS Hexagon V2 Lady, és Skarpea s180.Ezek tetszenek eddig!
Légyszíves írjatok,mert már párszor beírtam,de senki nem válaszol!!
Köszi előre is!
Szia!
Menj be a boltba ott szívesen válaszolnak minden kérdésedre,tanácsokat is tudnak adni a vásárláshoz és ki tudod próbálni a kerékpárt.
Én nem vagyok egy nagy bicikli guru, de szeretek biciklizni.
Talán minőségben tudok annyit mondani, hogy az utolsó biciklin van első teleszkóp, de árban megegyezik a másik kettővel. Tehát ez azt jelenti, hogy megítélésem szerint a teleszkópos kicsit gyengébb minőségű.
Valamiért én a legelsőt választanám, 1kg-mal könnyebb mint a második, jobban is tetszik, hát nem tudom :D
Ja annyi van az elsőnél, hogy a bowden-ek egy része a váz felett fut, és ez lehet zavarna téged :)
Az utolsó bicikli sincs kizárva. A teleszkóppal érezhetően rugósabb az eleje.
Ha nem vagy egy nagyon kemény bringás, szerintem bármelyik megteszi neked. Szerintem itt már csak az dönt amelyik tetszik. Ezek a bringák azért már nem a legalja minőségen vannak, egy lánynak bőven jónak kell lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!