Villáskulcs helyett milyen "kis helyet" foglaló szerszámot használhatok?
Figyelt kérdés
10,13,15 méretben kellene kulcs, de nem akarok három villáskulcsot venni, nem pakolászom. Milyen alternatívák léteznek?2018. okt. 1. 13:09
11/12 anonim válasza:
Há' pedig a váztáskába kell a szerszámot rakni. Annak rázza ki inkább a lelkét a bicikli mint a telónak.
Én sosem rakom a telót és más elektronikus eszközt sem a biciklite (kormányra, táskába, stb.)
Adott esetben egy göröngyös úton érheti akár 40-50 G-nyi erő is a készüléket amitől a forrasztások megszakadhatnak benne.
Ezt szorozd össze azzal, hogy mondjuk 10 km-en mennyi gödöngy van.
Én atd mondom inkább verje le a villáskulcsról a matricát a táska mint a telódat tegye tönkre.
12/12 A kérdező kommentje:
Hát kösz, de én akkor is ott tartom, mert számomra kényelmesebb (most nem ez a lényeg, nem ezért tettem fel a kérdést).
2018. okt. 10. 07:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!