Tudnátok jó Hardtail Mountain Bike-ot ajánlani kb.200 ezer forintig?
Ezzel a pénztárcával én is maradnék a rockriderek mellett, ahogy előttem szóló jelezte. Ha többre vágysz, akkor arra célozz szerintem, hogy minél jobb alapokkal rendelkező géped legyen, és fogadd el, hogy emiatt a felszereltségre nem sok fog jutni - ergo azokra majd később kell áldoznod legalább egy 100-ast.
Ha mindezt összevetjük, persze jobban jár az, aki egyből kifizet 300-at, mert a gyártó olcsóbban adja el neked az alkatrészeket, mint amennyiért majd te utólag szerzed újonnan. Vannak, ahol 0% THM-mel 10 hóra lehet venni cangát, ez is egy mód arra, hogy mégis 300-as bringát szerezz az 1. napon.
Speci túlárazott. Nem rossz, félre ne érts, de itt konkrétan megmutatható, hogy Sagan fizetésébe is be kell szállnod, amikor vásárolsz. :)
KTM nem rossz, de legalább annyira tucatgép, mint a RockRider, csak más közönség vette meg.
Trek esetében nagyra értékelem az élettartam garit (ami a Rockriderre is igaz) - bár nyilván vakítás/marketing, azaz nem fogod kihasználni (mert ha eltöröd, tuti te bénáztál, arra meg 1 nap gari sincs), de hasonló alternatíva lehet a Cube, akik szintén vérzésig tesztelik és törik a gépeiket és kiegészítőiket a német tesztlaborban - ésatöbbi. Viszont van az az ár és funkció, ahol pl. a Trek a jobb ár-értékben, van ahol a Cube.
Trekből én az X-Caliber 8-ra THM-eznék a helyedben. Nézd-e: [link]
Ennyi pénzért (220-230) már pedig kapható olyan gép, ami legalább ennyire megbízható (de még töréstesztelik is), felszereltségben jobb (nem Tektro fékekkel garasoskodnak), és mondjuk belefér az árba a belső kábelvezetés is, nem pedig kint lóg a tyúkbél a vázon. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!