Megfelelő vázméret régi mountain bike-nál hogy állapítható meg?
Figyelt kérdés
Van egy Caprine Cherokee kerékpárom amit nagyon régóta használok és szeretem. Azon gondolkodom felújítom, de nem tudom hogy érdemes-e rá költenem. Kicsit elvesztem, mivel sehol sem találok régi mtb-ra való infót a méretekről. A bicaj nyeregcsőhossza a pedál tengelyétől a cső tetejéig 56cm, a felső cső tetejéig(ami teljesen vízszintes) 53cm. Magát a felsőcső hosszt 91cm-re mértem. A kereke 26-os. Én 22 éves vagyok és 192cm, a belső lábhossz pedig 94cm. Asszem ezeket írták neten, hogy kellenek. Szerintetek érdemes rá költeni? kinőhetem még? vagy már ki is nőttem? Esetleg határeset? Városban használom és kényelmesnek érzem.2018. aug. 2. 18:36
1/3 Alex Fly válasza:
Ha kényelmes, akkor minek foglalkozol azzalb hogy a könyv szerint az-e a te méreted?
2/3 TR75 válasza:
Ha nem vered be a térded folyton a kormányba, és kanyarodáskor nem akad el a lábfejed az első kerékben, és még kényelmesnek is érzed a bicajt, akkor szerintem ne agyalj a dolgon.
3/3 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Köszi
2018. aug. 4. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!