Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Magyar-roman-ukran harmashatar...

Magyar-roman-ukran harmashatar mennyire vallalhato 28-622-es sima felületű gumival?

Figyelt kérdés

Ahogy néztem, arra csak földút van, de viszonylag hasznalhatonak latszik + mindossze pár kilometerrol van szó.

Személyes tapasztalat?

2018. aug. 25. 23:30
 1/3 Alex Fly ***** válasza:
Azon a környéken nem jártam, viszont 28-622 SportContact gumikkal simán mentem kilométereket földúton, erdei ösvényen, szekérnyomon (5 évig használtam, egyetlen defekt nélkül)... Szóval pár kilométer erejéig szerintem ott sem lehet gond.
2018. aug. 27. 02:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Garbolcnál a Túr mellett közel a hármashatárhoz, Magosliget és Túrterebes között megcsinálták a bicikliutat, ha erre gondolsz, le van aszfaltozva.
2018. aug. 29. 12:27
 3/3 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat :)

2# Konkrétan a hármashatárt jelző "emlékműre" gondoltam. Ahogy nézem, a kerékpárút épp a Túr másik partján fut. Ettől függetlenül fantasztikus fejlesztés, nagy kár, hogy Romániába (szabályosan) nem tudunk átlépni így a bicikliúton...Úgy látom viszont, ha átkelünk valamelyik határátkelőn, mondjuk Garbolcnál hétvégén, utána Bercu Nounál rá tudunk csatlakozni az útra, esetleg erről van valami tapasztalatod? :)

2018. aug. 29. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!