Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hobbicélra melyik kerékpárt...

Hobbicélra melyik kerékpárt vennétek?

Figyelt kérdés

Heti 2-3 alkalomra keresek viszonylag olcsó, de normális kerékpárt. Alkalmanként 20-30 km-t tekernék aszfalton.

Kerékpár webshopokat is nézegettem, de mivel nem értek hozzá, ezért nem sokra jutottam, de bármit meghallgatok 100 ezer Ft-ig.

A kiszemeltek:

1. [link]

2. [link]

Elsősorban ezek közül melyiket vennétek és miért?

Válaszokat köszönöm.

2018. aug. 21. 18:25
 1/3 anonim ***** válasza:

nincs sok különbség a 2 között, a hervisesen több sebesség van a másik meg tárcsafékes, mindkettő jó

ezek közül inkább a decathlonost venném mert olcsóbb

egyébként országútiba nem gondolkozol? ha úgyis aszfalton tekersz sokkal jobban megy és nagyobb élmény

2018. aug. 21. 21:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Mindkettő elég gagyi, de a Hervises egy fokkal jobb. Bár nehéz megmondani, mert nagyon kevés információ van róla. Én ennyiért használtat vennék. Abból ki lehet fogni jót.
2018. aug. 21. 21:19
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindenáron ebből a kettőből kell választani, akkor a Kilimanjaro-ra szavazok.

A decathlonos bringán elöl egy 36 fogas szimpla lánctányér van, az áttétel nem az igazi. A lelked is kitekerheted vele, de sebesség nem lesz.

A hervises bringán legalább ott van elöl a három lánctányér, plusz egy Deore váltószett. Felesleges ugyan egy ilyen bringára, de legalább jól teszi a dolgát.

A specifikációk ismeretében számomra elenyésző, hogy a decathlonos bringán tárcsafék van. Semmit nem jelent.

2018. aug. 23. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!