Wadmalac kérdése:
Szevizelhető-e az alap Shimano hidrós fékkar?
Figyelt kérdés
Erről az illsuztris darabról lenne szó.
Szedett már szét valaki ilyet?
A dugattyú kihúzására nem létok más módot, mint a fékkar lemezének szétfeszegetését, hogy a benne műanyag hengerbe helyezett kis menetes fémlap kiugratható legyen. A fékkar forgástengelye szegecseltnek tűnik.
Nem akarok barmolni, ha van jobb megoldás, de az a gyanúm, hogy ez direkt szerelhetetlenre van összerakva, hogy az ember újat vegyen.
2018. júl. 12. 09:07
1/3 szlory válasza:
Hátöö, én nem szedtem szét, de ami nincs robbantott ábrán, az necces lesz. Segíte-e? [link]
2/3 A kérdező kommentje:
Hogy a viharba ne segítene, köszönöm!
Az 5-6-7 bandáról gondoltam, hogy szegecselt, de ezek szerint kiüthető belőle középről az 5-ös tétel.
Magát a munkadugattyút már nem részletezi, nem is mutatja, de pont azt akarom kint látni, ennyi infó nekem pont elég.
Hálás köszönetem!
2018. júl. 16. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!