Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mit jelent az, hogy tajwani...

Mit jelent az, hogy tajwani valtó szett?

Figyelt kérdés

Sziasztok, napi városi használatra szeretnék max 45000 forintért kerékpárt venni, gyerkőcöt is vinnék vele és ezt néztem ki : [link]

Na de mi az, hogy tajwani? :D

Nyilván ez egy alsó kategóriás bicikli de mégis mennyire? A férjemet lebeszéltem a Lofty bucó vásárlásáról, de vajon ez is egy kategória? Ha nagyon lebeszéltek róla akkor még csepelben gondolkodom.

2018. jún. 11. 20:12
 1/2 szlory ***** válasza:

"Falcon karos váltó" - ez egy borzalom. Minimum kicserélni kerékpárboltban a legolcsóbb 3000Ft-os marokváltóra.

Hogy érezd az iróniát: "tajwani váltószett" kb olyan, mintha azt írnák, hogy autó eladó "német motorral".. A kerékpáripar 80+ százaléka tajvanban gyárt mindent. Kb semmit nem jelent, ha ezt írják rá.

A Csepel sem áll meg 45-ből, csak váltó nélkül. Ez a Tajwani (amúgy tajVani vagy taiwani) pedig egy szinten lesz a Loftyval.

Inkább adnék ki harmadannyit használtra és szívok vele a szerelőnél az elején, mint megveszem ezt és végigszívom vele az életet. Ezt pl merem ajánlani, ezek a zöld PUKKok hasítanak, a 3 sebességes agyváltó anyucibarát (csak jegyezd meg, ennél úgy váltunk, hogy abbahagyod a tekerést, átkattintod és utána tekersz tovább). Egyedül a krómfelnik nem élettartam garanciásak, de elhiheted, a 45e büdzsébe belefér :D

[link]

Vagy nézegess még ;)

2018. jún. 12. 08:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, így már akkor könnyebb lesz dönteni :)
2018. jún. 12. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!