Mit jelent az, hogy tajwani valtó szett?
Sziasztok, napi városi használatra szeretnék max 45000 forintért kerékpárt venni, gyerkőcöt is vinnék vele és ezt néztem ki : [link]
Na de mi az, hogy tajwani? :D
Nyilván ez egy alsó kategóriás bicikli de mégis mennyire? A férjemet lebeszéltem a Lofty bucó vásárlásáról, de vajon ez is egy kategória? Ha nagyon lebeszéltek róla akkor még csepelben gondolkodom.
"Falcon karos váltó" - ez egy borzalom. Minimum kicserélni kerékpárboltban a legolcsóbb 3000Ft-os marokváltóra.
Hogy érezd az iróniát: "tajwani váltószett" kb olyan, mintha azt írnák, hogy autó eladó "német motorral".. A kerékpáripar 80+ százaléka tajvanban gyárt mindent. Kb semmit nem jelent, ha ezt írják rá.
A Csepel sem áll meg 45-ből, csak váltó nélkül. Ez a Tajwani (amúgy tajVani vagy taiwani) pedig egy szinten lesz a Loftyval.
Inkább adnék ki harmadannyit használtra és szívok vele a szerelőnél az elején, mint megveszem ezt és végigszívom vele az életet. Ezt pl merem ajánlani, ezek a zöld PUKKok hasítanak, a 3 sebességes agyváltó anyucibarát (csak jegyezd meg, ennél úgy váltunk, hogy abbahagyod a tekerést, átkattintod és utána tekersz tovább). Egyedül a krómfelnik nem élettartam garanciásak, de elhiheted, a 45e büdzsébe belefér :D
Vagy nézegess még ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!