Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szeretnék venni Új kerékpárt...

Szeretnék venni Új kerékpárt melyiket ajánljátok? Vagy esetleg mást?

Figyelt kérdés

ezeket néztem eddig

[link]

[link]

[link]

2018. jún. 2. 23:03
 1/7 TR75 ***** válasza:
Mire használnád?
2018. jún. 3. 00:25
 2/7 A kérdező kommentje:

Túrázni a haverokkal vegyes úton mennék vele kevés aszfalt,könnyű vázút szeretnék legyen merev is néztem még gepidát is azok mennyire jók??

[link]

2018. jún. 3. 08:13
 3/7 TR75 ***** válasza:

Azért egy ilyen bringa nem lesz annyira könnyű.

Én vinném a Krosst. Főleg, ha 29-es.

2018. jún. 3. 15:44
 4/7 anonim ***** válasza:

Ezekből a Merida a legjobb ajánlat, de használtan 180ból lehetne normális bicajod is, nemcsak egy alap!

Ezek azért 14,5 kilósak, mert egy gagyi teleszkóp majd 3kg. 1,5-1,8kg egy igazi. Egy négyszögtengelyes hajtómű 1,2kg plusz monoblokk 60 deka. 900g egy integrált hajtás kompletten. Ami nemcsak kilókat jelent, hanem minőséget is. Össze se tudom hasonlítani, pedig a legolcsóbb 20 ezres Funn Ridge került a gépembe.

Vegyél használtat, vegyél jót, ne szépet!

2018. jún. 4. 14:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Most meglepődtem, rég nem néztem új MTB árakat, de ez szőrnyű 180e Ft ért suntour + tourney a tovább nem is mertem nézni, ilyet ha montin látok, akkor elkap a hányinger.

Egyértelműen használtat vegyél, ha ezeknél nincs jobb.

Ami Mtb-n minimum:

Deore hajtás, Rock Shox teleszkóp(ne legyen rugós), tárcsakfék esetén csak hidraulikus és ne legyen ilyen dög nehéz az egész mint ezek.

Késő van már igy most nem jut eszembe több.

Ja igen 27.5" v 29" kerékméret.

2018. jún. 5. 03:17
 6/7 A kérdező kommentje:
5-ös köszi szépen a segítséget meg fogadom a tanácsod! :) 27,5 néztem a 29 mivel tud többet? Nagyobbat lehet vele esni??
2018. jún. 5. 04:24
 7/7 TR75 ***** válasza:
Nagyobb kerék, gördülékenyebb terepen is (és nem annyira nehézkes aszfalton).
2018. jún. 5. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!