Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mennyire ajánljátok ezt a...

Mennyire ajánljátok ezt a kerékpárt?

Figyelt kérdés
Városon belüli bicajozáshoz, esetleg kisebb túrára. Teljesen amatőr vagyok, nem értek hozzá, nagyon megtetszett. Segítenének?
2018. ápr. 29. 17:26
 1/5 A kérdező kommentje:

Szóval ezt:

[link]

2018. ápr. 29. 17:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Erre a célra teljesen jó
2018. ápr. 29. 19:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Városba jó de azt írja hogy a fék : shimano rollerbrake ha rámegyek a részletekre akkor meg v fék. Meg a képen is az van. Meg a váltónál is vannak ellentmondások..1 sebességes de 24 sebességes láncváltós, pedig azt írja hogy első hátsó váltó " - " tehát nincs. Pedig a képen is van. De milyen? Fura az egész. Én rákérdeznék...de városba jó lesz
2018. ápr. 30. 09:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja és valamiért az olcsó trekking gyártóknak beteges élvezetet nyújt a használhatatlan de legalább marha nehéz "teleszkóp" beszerelése. Itt sincs másképp. Én vennék hozzá megfelelő merev villát. De ha neked mindegy akkor nem kell ilyennel szórakozni, így is elvisz ahova kell
2018. ápr. 30. 09:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Valóban elég kusza a leírás, de közben megtaláltam itt: [link] Itt viszont látom, hogy van M-es, és L-es. Jó lenne tudni, hogy a webbicikli melyiket árulja?
2018. ápr. 30. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!