Mi a véleményetek a "CST" külső gumiról? Jó fajták?
Nem egy profi játékos (bár BMX gumikkal megalapozta történelmét és sikerét) viszont jó. Amennyire tudom, defektvédelemben átlagos player, nekem nem volt vele különösebb bajom, de kevés gépen használom. Tömegre elég borzalmasak. Mintázat, keverék, tartósság viszont sok modellnél frankó.
Pl. a Tracer, Carporal, ... volt pár jó dobásuk "budget gumi" kategóriában.
Én kb. egy kalap alatt tartom a Kenda, VeeRubber, Panaracer, stb. cuccokkal. Ha nagyon muszály általánosítanom.
jó közepes.
ami beszédesebb,hogy a lowbudget maxxis-okat ők gyártják,és a "merida márkáju" gumikat,és mellesleg egy ideig hivatalos gumisa is volt.
CST Salvot használtam sokáig.
Használható volt, de nekem olya bakelites érzésem volt. Nagyon kemény volt a futófelület. Viszont hamar kopott...
Az biztos, hogy a defektvédelme jó, mentem át vele törött sörösüvegen is gond nélkül :D
5 vagyok
nem szoktam überelni, de én biza cirka 40000 km-t tettem mega defekt nélkül a Salvoval.
Tényleg állat cucc!!!!
Csak kicsit kemény. Valamit valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!