Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mi a véleményetek a "CST"...

Mi a véleményetek a "CST" külső gumiról? Jó fajták?

Figyelt kérdés
Nem csak városi használatra hanem kisebb nagyobb túrákra. pl 50-60 km-re.

2018. jún. 1. 17:13
 1/8 szlory ***** válasza:

Nem egy profi játékos (bár BMX gumikkal megalapozta történelmét és sikerét) viszont jó. Amennyire tudom, defektvédelemben átlagos player, nekem nem volt vele különösebb bajom, de kevés gépen használom. Tömegre elég borzalmasak. Mintázat, keverék, tartósság viszont sok modellnél frankó.

Pl. a Tracer, Carporal, ... volt pár jó dobásuk "budget gumi" kategóriában.

Én kb. egy kalap alatt tartom a Kenda, VeeRubber, Panaracer, stb. cuccokkal. Ha nagyon muszály általánosítanom.

2018. jún. 1. 17:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! kb így gondoltam én is.
2018. jún. 1. 17:46
 3/8 anonim ***** válasza:

jó közepes.

ami beszédesebb,hogy a lowbudget maxxis-okat ők gyártják,és a "merida márkáju" gumikat,és mellesleg egy ideig hivatalos gumisa is volt.

2018. jún. 2. 00:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Jó , Kenda szint . A VEERUBBER már gyengébb , futófelülete tartós de oldali rész hasad hamar szárad .
2018. jún. 2. 10:00
 5/8 anonim ***** válasza:

CST Salvot használtam sokáig.

Használható volt, de nekem olya bakelites érzésem volt. Nagyon kemény volt a futófelület. Viszont hamar kopott...

Az biztos, hogy a defektvédelme jó, mentem át vele törött sörösüvegen is gond nélkül :D

2018. jún. 4. 10:09
 6/8 anonim ***** válasza:
A Salvo kenterbe veri a Schwalbe és Continental külsőket is! 12 ezer km-t bírt 0 defekttel! Ne a legolcsóbbakat nézd azért belőle! A tükör aszfalttól a murváig mindent bír, esőben csak mosolyogsz!
2018. jún. 4. 13:58
 7/8 anonim ***** válasza:

5 vagyok

nem szoktam überelni, de én biza cirka 40000 km-t tettem mega defekt nélkül a Salvoval.

Tényleg állat cucc!!!!

Csak kicsit kemény. Valamit valamiért.

2018. jún. 4. 22:59
 8/8 szlory ***** válasza:
Azért az funny, ha valaki egy budget gyártó adott (jóképű) modelljét hasonlítja a prémium gyártók egészéhez. Hogy a Salvo kenterbe veri a Schwalbe és Conti köpenyeket? Nem kell kakát venni, kéremalássan. :D Vagy az ilyeneknek mindegy, hogy pl. Samsung telefonból J3-at vagy S8-at kapna? :D A Continak van pont Salvoval hasonlítható gumija. Ára kb. azonos, gumikeverék más, tömeg kisebb, defektállóság stimmt. Szóval mindig modelleket értékeljünk, ne gyártókat, mert annak kevesebb az értelme.
2018. jún. 5. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!