Befér a vázba ez a külső gumi?
Sziasztok!
2,25" külsők helyére tennék 2,35" vagy 2,4" méretet 19c 24,6mm felnire. Jelenleg NobbyNic és Maxxis Ikon van fent tubeless.
Keményre fújva (3 bar) 7-7mm van mellettük és 1cm felettük, beférhet a nagyobb biztonságosan (ha pl. 1,5 barra fújom és kicsit terül)?
Számold ki a szélességét a 2.35 v. 2.4" guminak. A 2.25" valahol 5.7cm szélesség táján kéne lennie, de mérd le, 1.5 baron (3 baron nem érzed fölöslegesnek, ha úgysem azon fogod használni?)
Elég kéne hogy legyen, de sárnak kevesebb hely marad és gondolom, nem betonon fogod használni, hogy ne kelljen arra számítani.
Közben rájöttem, hogy ha terül is az nem fent fog, hanem lent a talajra.. elvileg felfújva adja ki a max. szélességet ami 57mm jelenleg, de magasság pl. nincs megadva a gyártóknál és a szélesség se mindig a gyári adat. 3-3mm mínusz a legdurvább eset szerintem, ha marad 4-4mm nekem az jó lenne. Oldalt nem sáros.. Kérdés hogy a magassága milyen lenne.
Íves a váz is és a villa is, a szélesebb gumi legszélesebb pontja nem ugyanoda esik, ezért filózok. Hogy vajon hova fog esni a szélesebb rész.. Meg mert 30eFt lenne a 2db gumi, nem mindegy hogy befér-e!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!