Melyik kerékpár vagyonbiztosítást kötnétek meg a kettő közül (lent többet)?
Figyelt kérdés
Az egyik:
- 7000 forint/év
- mindig le kell fotózni a lezárt biciklit
- 85 százalékot fizet ki
A másik:
- 9200 forint/év
- száz százalékot fizet
- éjszakai utcai lopásra nem fizet
Köszönöm!
2018. máj. 29. 01:16
11/12 anonim válasza:
Huh 3millánàl kezdödnek a komolyan vehető gépek... te hol vásárolsz?
Mert az én világomban 3illa a full titán váz méretre gyártva kerámia csapágyakkal, és full xtr szettel.
2,5ért kapsz tdf időfutam gépet gyárból rendelve szintén méretre gyàrtva.
1milla azok a jobb DH bringák.
Persze van,hogy csak a váz ennyi,de az sem jellemző.
12/12 anonim válasza:
Köszönöm a kommentet 5-ös vagyok, drága fiam nyugi van pénzem és dolgozok rendesen külföldön és itt is élek 4 nyelven beszélek csak szerintem azért ennyit nem ér egy bicigli főleg magyarban, max 50000 huf ért vennék egy biciglit, mondjuk akinek a biciklizés az élete max annak éri meg, azt is hülyeségnek tartom hogy valaki 200-300 ezer ért vesz egy telefont meg tudnám magunknak venni akár milyen biciglit de minek? egyik nap futunk 10 km másik nap biciglizünk 20 km és ezt így váltogatjuk ezért minek vegyek 100000 ért biciglit? ja meg évente egyszer körbe szoktuk biciglizni a balatont,de ha másnak is van pénze miért ne küldhetne nekem is? ne hogy már én vegyem meg ha nem muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!