Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » A tárcsa fékből csürüszkölő...

A tárcsa fékből csürüszkölő hang jön. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Saras úton használtam a bicóm és meg akartam tisztítani majd a tisztítás után ilyen hangot ad a tárcsafék.

#kerékpár #sár #tárcsafék #Saras út #Piszkos Kerékpár #Kerékpár mosás
2018. máj. 27. 21:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Csürüszkélő? :D Az meg milyen hahaha.

Tárcsát pucold meg papírtörlővel és féktisztítóval. A betéteket vedd ki, csiszolt meg őket TISZTA smirglipapírral, és féktisztítóval pucold le őket. (de ha gyantás a betéted akkor óvatosan a féktisztítóval). Ha összepakolás után is ugyanúgy "csürüszkél" a keród, akkor beleér a tárcsa a betétbe, vagy ha fékezésnél csikángorog, akkor kuka a betét, mert szennyezett.

2018. máj. 27. 22:48
 2/5 szlory ***** válasza:
Szerintem simán gyorszáras a kereked, mikor tisztítás után visszatetted, nem sikerült ugyanoda, picit beleér. Van ilyen. Szórakozhatsz vele a berakás megismétlésével, vagy ha elunod, újrapozícionálod a féket. (2 csavar kilazítással, beállítással, megszorítással ez picit több, mint kereket igazgatni, de szerencse kérdése, hogy Total Time-ban melyik lesz végül a nyerő. Ez ilyen :D)
2018. máj. 28. 11:52
 3/5 anonim ***** válasza:

valami kosz beette magát.

Tárcsa tiszítás, és a féknyereg (féktest) tisztítása megoldja.

Aitóknál is lehet hallani hasonlót.

Nekem mondjuk hónapok óta szorul a hátsófékben az egyik dugattyú és csak lassan old a fék.

Lusta vagyok szétkapni, úgyhogy inkább hallgatom ahogy csürüszköl. :D

Esetleg vasald meg a féket, hátha az segít.

Értsd: egy combos lejtőn menj le úgy, hogy húzod a féket.

2018. máj. 28. 22:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget már megoldódott!Sár vagy valamilyen kosz volt a ludas!Egy menet után már jobb is lett!
2018. máj. 29. 16:37
 5/5 anonim válasza:
És pontosan melyik módszer segített a sok tanács közül ? :) Érdekelne mert nekem is hasonló gondom van.
2018. máj. 30. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!