Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ez lánc mennyire van megnyúlva...

Ez lánc mennyire van megnyúlva a láncnyúlásmérő alapján? [KÉP]

Figyelt kérdés

2db kép kicsit rossz fényviszonyok mellett sry

[link]

Egy 0,75% láncnyúlást, meg egy 1%-os nyúlást jelző van a fémkütyün.

Ez nem beesik két láncszem közé, hanem a második láncszem tartja.

Azért egy szakember véleménye is érdekel ezért kérdezem.

Előre is köszönöm!

2018. máj. 28. 13:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Teljesen jó, még a 0.75 millis sem esik be
2018. máj. 28. 14:45
 2/13 A kérdező kommentje:

Biztos vagy benne?

Iszonyatosan ugrik a lánc.

Itt nem arról van szó, hogy már annyira megnyúlt, hogy még egy teljes szemet is átugrik?

Azon kívül nem tudom jól illesztettem-e be a láncnyúlásmérőt.

2018. máj. 28. 15:27
 3/13 A kérdező kommentje:

[link]

Ha megnézed, neki nem esik be, de mi van ha már annyira megnyúlt nekem, hogy egy teljes láncszemet előre jön a mérő?

2018. máj. 28. 15:43
 4/13 anonim ***** válasza:
Annyit nem tud ésszerű keretek között kopni, hogy a tulkopottsag miatt a lancmero alapjan jonak tunjon, mert akkor mar ranezesre is annyira kopott lenne, hogy hasznalni sem tudnad es magadtol levenned, olyan csunya lenne. Inkabb: elol a lanctanyerok nem kopottak? Hatul a sor? Racsni nem szalajt? Lanc feszes, valto kelloen feszit, megfelelo szamu tag van a lanchoz, sebfokozatoknak megfelelő lancod van?
2018. máj. 28. 16:31
 5/13 A kérdező kommentje:

gyári minden, szóval elvileg minden stimmel. szervizben pár hónapja volt, nem mondta a szerelő hogy azonnal cseréljen bármit is.

Csak azután állítottam az első váltón, hogy ugrott a lánc, az lehet el van állítva, a bowden is megpattant egy szálat, de az nem tűnik problémának.

Le fogom cserélni az első tányérokat, és a hátsó racsnit is, láncot nem tudom ezek után, lehet nem.

2018. máj. 28. 18:04
 6/13 anonim ***** válasza:
Inkább láncot cserélj első körben, de ha befotózod a többit is, megmondjuk mennyire kopottak.
2018. máj. 28. 19:50
 7/13 A kérdező kommentje:
oks megpróbálom
2018. máj. 28. 20:11
 8/13 A kérdező kommentje:
2018. máj. 28. 20:34
 9/13 anonim ***** válasza:
Igen, ez egy komplett hajtáscsere lesz akkor. Hátul a sor még csak-csak, de elől a tányérok offosak, és ha nem kompletten cseréled, a régi megeszi az új cuccokat hamar.
2018. máj. 28. 21:16
 10/13 anonim ***** válasza:

a hajtómű az cserés biztosan

de én azt mondanám, hogy a láncot, hátasó lánykeréksört és a hajtóművet is cseréld

Akkor lesz ok.

2018. máj. 28. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!