Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hogy tudom megállapítani,...

Hogy tudom megállapítani, hogy pontosan mekkora átmérőjű nyeregcső kell a vázba?

Figyelt kérdés
Vettem egy vázat.

2018. máj. 27. 18:15
 1/6 anonim válasza:

Esetleg megméred?

Ha nincsen tolómérőd, kérj kölcsön.

2018. máj. 27. 20:46
 2/6 Alex Fly ***** válasza:

1. Megnézed a neten, hogy a vázgyártó szerint mi a méret 2. Leméred

3. Punks not dead

2018. máj. 27. 22:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Sajnos régi váz és nem találok a neten infót róla.Tolómérővel a nyeregvázcső belső átmérőjét nem tudom pontosan mérni.Tized milliméterek is számítanak.
2018. máj. 28. 08:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Tolómérővel pont lehet tized mm-es pontossággal mérni, ott van rajta a nóniusz skála.
2018. máj. 28. 10:31
 5/6 szlory ***** válasza:

Nevenincs öreg vázakat nem veszünk, vagy készülni kell alkatrésszel.

Attól, hogy a váz régi, még meglenne a pontos méret, max. kellenek a megfelelő források. De egy másodrangú tucatgyáros (egyébként akár jó, csak kommersz) alkotásairól senki nem tart meg feljegyzéseket.

Használd a tolómérőt, ha pontos a kezed és szemed, megtalálhatod a megoldást. Utána szerezz egy olyat és ha mázlid van, nem kell +- 0.2mm-rel kisebb/nagyobb.

Ha mégis félrement, a múltkor írták itt, hogy használhatsz sörösdobozból kivágott gallért, 1 méretet szűkíteni tud a csövön. :)

2018. máj. 28. 17:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Nincs ráírva?

Az enyémbe bele van ütve, hogy mekkra kell bele.

2018. máj. 28. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!