Eggyel kisebb a nyeregcső, mit tenni ilyenkor?
Figyelt kérdés
26,4 vagy 26,2-es nyeregcső kéne a vázba, de pontosan nem tudtam mérni, mert az előző tulaj kissé szétfeszítette. 26,0-ást vette és mozog oldalra. Mit tudok tenni, hogy megszoruljon, és nem gányolás? Alu cső, acél váz2018. máj. 9. 17:45
1/5 anonim válasza:
Bringás üzletbe vinném ott megméretném és optimális hosszt és méretes széleset vennék .
2/5 tothp válasza:
Sörösdoboz palástjából széles csíkot vágni. Egyszer érje körbe a csövet átfedés nélkül. Kb pont jó lesz
3/5 IronYpetya válasza:
Sörösdoboz - nem gányolás, áh :D
Amúgy kérdező - ez cumi, mármint az előző tulaj egy tufa és rendesen megszívatott. Mivel kitágította, így vagy fent lötyög, vagy lent szorul. Milyen váz? Értelmesebb volna kikeresni a hozzá valót. Szinte mindig meg lehet találni. Vagy ezeréves országúti noname? Akkor próbálni kell, vidd egy boltba. Statisztikai alapon pedig a 26.2-esre voksolok amúgy.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, 26.2-es a mérete, de mivel elég drága, offsetes csövet vettem hozzá, ezért nem vettem újat, hanem igényesen sörösdobozzal hézagoltam, és pont jó lett, nem is látni
2018. máj. 10. 10:27
5/5 tothp válasza:
Ezt hívja a szakirodalom bejlágolásnak. Igényesen is meg lehet csinálni, ahogy a kérdező is tette. Mennyit spóroltál vele? 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!