Szeretnék nagyobb átmérőjű tárcsát. Mostani 160mm Szeretnék: 180-203mm és egy hozzávaló hidraulikus féket. (? )
Viszont azzal nem vagyok tisztába, hogy mindegy-e, hogy milyen típusú tárcsa kell egy adott fékbetéthez? Vagy mindegy?
Azt tudom, hogy, majd kell egy adapter.
Mindent amit az ilyenről tudni kell azt le tudnátok írni?
Előre is köszi! :) Ha valami nem tiszta, kérdezz! :D
Előre is szeretnél?
Ha lecserélsz egy 160as bowdeneset egy 203as hidrásra, az el fogja csavarni a telódat.
Értem, akkor inkább 180-as
Az már nem rongálja ugye? (telót)
Minden telóhoz megírják, mit visel el maximum. Ha nem írták rá, akkor 160-at. Hátul nehezen rogyna meg a támvilla, de szélsőséges eset előfordulhat.
A tárcsákhoz általában megírják, hogy gyantás (organic/resin) vagy szinteres (metallic/sinter) betéttel javasolt használni. Attól eltérni nem ajánlott, de lehet. Max nem állsz meg olyan gyorsan. ;)
Ha valami olcsó teleszkópod van, arra max. 160. A RockShox és Fox modellek 200ig bírják.
Veszel új tárcsát. Mivel magasabb, kell adapter is hogy megemelje a féktestet.
Beállítod hogy ne súroljon, gurulsz.
Resin only szokott ráírva lenni azokra a tárcsákra, amit fémes betéttel nem lehet használni.
Veszel resin (alias gyantás) vagy ha kell fémes betétet, a fékeddel kompatibilist és használod. Ha nem kopott a mostani betét, maradjon.
Azt nem tudom, hogy olcsó-e?
Rockrider 6.3-as
Hol tudom megnézni, hogy mennyit bír a teleszkóp?
A telónak van gyártója.
A gyártónak web oldala.
Ott pedig találhatóak specifikációk.
De elmondható,hogy egy gyári bringa jól van összerakva.
Nem bitos hogy jobban jársz a 200as pizzával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!