Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Bicikli vásárlás előtt állok...

Bicikli vásárlás előtt állok adnátok tanácsokat?

Figyelt kérdés

Városban, boltba később gyereket hozni vinni vele és esetleg Balcsi kör, Velence kör jó idővel, jöhet szóba vele. 150.000 ft-ig. MTB-ket nézek de leszólják, hogy annyit tud a dechatlonos is fele annyiért....

Nem vagyok sajnos otthon a témában.

Ajánlanátok párat amik reális áron ezeket a célokat kiszolgálják :)

29/L

2018. máj. 16. 13:28
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
MTB felesleges sít útra ,az direkt a hegyre erdőre való . Azért rücskös a terep gumi , alacsony a váz meg a kormány , ez városban görnyedten kényelmetlen . Trekking jó vagy cross-trekking .
2018. máj. 16. 13:41
 2/8 anonim ***** válasza:
SÍK ÚTRA ...
2018. máj. 16. 13:42
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ, akkor nézegetek tovább.

Ebbe szerelmesedtem bele :)

[link]

2018. máj. 16. 13:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

" leszólják, hogy annyit tud a dechatlonos is fele annyiért...."

A széles ballonos kerék terepen előnyös. Szilárd burkolatú úton inkább hátrány.

2018. máj. 16. 13:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
szép dolog a szerelem, de leginkább a színe miatt, gondolom... :D nézz inkább valamilyen trekking bicót, ami alapból olyan dolgokkal jön, ami neked kell. csomagtartó, sárvédő, vékony kerekek.
2018. máj. 16. 14:13
 6/8 szlory ***** válasza:
55%
Ha ilyen MTB-szerű, sportosabbat szeretnél, mint a sima trekkingek, akkor esetleg ilyesmi: [link]
2018. máj. 16. 14:23
 7/8 szlory ***** válasza:
55%

Itt egy másik: [link]

Ezen V-fék van, az igénytelenebb, viszont talán célnak megfelel. Úgy tuti, ha 1) megfelelő fékbetétet tesznek bele (2-3000 Ft-ért szupereket kapni, megállsz, fejre nem esel) és mivel női váz, könnyebb úgy fékezni, ha a nyereg alatti utolsó felfogatásból kihúzzák a bowdencsövet és úgy kapcsolódik a fékhez. Optikailag picit butább, de kézerőből érezhetően kevesebb kell hozzá és úgy is lassít.

Ezekre a "cross trekkingekre" tudnak felszerelni sárvédőt és akár csomagtartót is (gyereküléssel azt passzold - gyerekülésből pedig jobban jársz, ha nyeregcsőre bilincselhetőt kerestek (vagy méregdrága, de szuper, csomagtartóra tehetőt - rugózással).

2018. máj. 16. 14:28
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Igen, sportosabbat szeretnék. Tudom praktikus a csomagtartó hátul, de nekem nem tetszik. :)

A színe és a forma rettentően tetszik. Sajnálom, hogy nem azt a célt szolgálja, ami nekem kellene :D

Köszönöm a Badbike linket, ez is tetszik :)

2018. máj. 16. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!