Bicikli vásárlás előtt állok adnátok tanácsokat?
Városban, boltba később gyereket hozni vinni vele és esetleg Balcsi kör, Velence kör jó idővel, jöhet szóba vele. 150.000 ft-ig. MTB-ket nézek de leszólják, hogy annyit tud a dechatlonos is fele annyiért....
Nem vagyok sajnos otthon a témában.
Ajánlanátok párat amik reális áron ezeket a célokat kiszolgálják :)
29/L
" leszólják, hogy annyit tud a dechatlonos is fele annyiért...."
A széles ballonos kerék terepen előnyös. Szilárd burkolatú úton inkább hátrány.
Itt egy másik: [link]
Ezen V-fék van, az igénytelenebb, viszont talán célnak megfelel. Úgy tuti, ha 1) megfelelő fékbetétet tesznek bele (2-3000 Ft-ért szupereket kapni, megállsz, fejre nem esel) és mivel női váz, könnyebb úgy fékezni, ha a nyereg alatti utolsó felfogatásból kihúzzák a bowdencsövet és úgy kapcsolódik a fékhez. Optikailag picit butább, de kézerőből érezhetően kevesebb kell hozzá és úgy is lassít.
Ezekre a "cross trekkingekre" tudnak felszerelni sárvédőt és akár csomagtartót is (gyereküléssel azt passzold - gyerekülésből pedig jobban jársz, ha nyeregcsőre bilincselhetőt kerestek (vagy méregdrága, de szuper, csomagtartóra tehetőt - rugózással).
Köszönöm! Igen, sportosabbat szeretnék. Tudom praktikus a csomagtartó hátul, de nekem nem tetszik. :)
A színe és a forma rettentően tetszik. Sajnálom, hogy nem azt a célt szolgálja, ami nekem kellene :D
Köszönöm a Badbike linket, ez is tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!