Szerintetek is jó fenekük van a bringás fiúknak?
Ez már milyen kérdés?! :D A bringásoknak van jó fenekük. Mármint a rendszeresen, aktívan bringázóknak. Nő/férfi rész irreleváns.
Viszont ha lehet, ezúton szeretném kérni a cicanadrágot húzóktól, hogy vagy shortot, vagy semmit / esetleg (nőknél) stringtangát vegyenek fel alá és a színét is egyeztessék a külső réteggel. A minap egy középszéles rózsaszín bugyingó világított az egyik csajszin, de kb. féklámpaként, mert a cicanaci megfeszülve átengedte a színét. Mert lehet bármilyen jó a portéka, ha a csomagolás borzasztóra sikeredik.
All-time winner az a csajszi, aki képes volt egymaga megbénítani a Lánchíd forgalmát, viszonylag rövid szoknyában és combfixes harisnyában tekerve. Nem értettem, miért nem előzik az autók. Amikor előzni kezdtem, rálátásom nyílt a válaszra :D
Nekem tetszik, ha egy lány villant a cicanacin keresztül, olyankor mindig visszaveszek a tempóból és eszembejuttatom, hogy milyen szép az élet :D
Amúgy kérdésre válaszolva, igen. Barátnőm mindig csapkodja és irigykedik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!