Ez a bringás állvány alkalmas szerelésre is vagy csak bemutató állvány?
Figyelt kérdés
Sok helyen kapni ilyeneket, de hol úgy szerepelnek hogy „egyszerű“ szerelőállvány, hol úgy hogy csak bemutatóállvány boltoknak.
Most akkor alkalmas ez egyszerűbb szerelésekre? Pl defekthez stb...
2018. ápr. 2. 19:40
1/6 anonim válasza:
Ez amatőr , semmi fix rögzítési pontja fogása nincs .
2/6 anonim válasza:
csak bemutató
ennyi erővel a falnak is dőltheted
3/6 A kérdező kommentje:
"Ez amatőr ,"
Naná hogy amatőr, mint az ára (btto 10E alatt) meg a leeendő user is az.
Nem?
Még jó hogy amatőr. Miért én mi vagyok? Nem amatőr?
2018. ápr. 3. 09:25
4/6 szlory válasza:
Akkor vegyél az Aldiban szerelőállványt, az pont kijön 10ből és azzal legalább tényleg tudsz amatőr szereléseket végezni. Ez bemutatóállványnak nagy, szerelőnek meg komolytalan. Evolúciós zsákutca, sztem..
6/6 szlory válasza:
Igen, az, kb 1-2 hete volt akcióban, szóval még rá lehet bukkanni. Nekem is van egy ilyenem (korábbról, előző verzió), tulajdonképpen a befogó pofa a gyengéje, nyeregcsőre ráfogni vele nem életbiztosítás, felsőcsőre viszont ha fel tudod tenni, jól bírja a strapát és "tábori állványként", nagyon kis helyen el lehet suvvasztani. Középcsapágy szereléshez pedig a jó öreg anyaföldet kell választani tartóként, nem ezeket a hobbiállványokat. Node ennyiért win-win.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!