Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mali piton vélemények? Használ...

Mali piton vélemények? Használ valaki ilyet? Esetleg milyen kerékpárt ajánlanátok 80, maximum 100000 forintig?

Figyelt kérdés

[link]

Nekem ez tetszik, még talán nem is annyira drága.

A kerékpárt 99%-ban aszfalton használnám, nem vagyok nagy váltogatós, padkáról le és fel nagyon lassan megyek, de szeretem a sebességet és általában intenzíven gyorsítok. A mostani nem bírja, folyton meglazul a hajtókarnál vagy a középcsapágy rosszalkodik, nem érdemes rákölteni. Olyan kellene, amivel nehezebb sebességi fokozaton is tudok úgy gyorsítani, hogy ne menjen hamar tönkre.

2018. máj. 11. 20:31
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy csak MTB érdekelne!
2018. máj. 11. 20:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Használt bringát nézz ennyiért vagy esetleg Rockrider 520, ha mindenképp újat akarsz.
2018. máj. 12. 02:46
 3/4 anonim ***** válasza:
40%

Amennyiben nem szeretnél a vásárlást követő 1-2 hónapban költeni a bringára, akkor nem ez lesz a te választásod. Ilyen bringát vettem tavasszal. Nagyon jó a váza, viszont a gyárilag szerelt hajtómű harmatgyenge. Elöl a legnagyobb lánctányér 42-es, hátul 14-es menetes fogaskoszorú van. Ilyen áttétellel intenzív tempóban nem lehet haladni. Ugyanakkor nem tudok elmenni amellett, hogy ha 99%

-ban aszfalton mész, miért ragaszkodsz az mtb-hez? Egy cross, vagy crosstrekking nagyságrendekkel jobban megfelel az igényeidnek. 27,5-es, vagy még inkább 29-es kerékkel szerelik, nagyobb a hajtás áttétele, ami gyorsabb haladást tesz lehetővé. Ugyanakkor elég masszív a felépítèse ahhoz, hogy ha letévedsz az aszfaltról egy földútra, akkor se legyen probléma.

100 ezer alatti kerékpároknál minden esetben számolni kell azzal, hogy 1-2 ezer kilométeren belül pár alkatrész gyorsan csereérett lesz.

Ha azonban továbbra is ragaszkodsz az mtb-hez és nem szeretnél nagyon költeni rá, nézd meg a Neuzer Mistral 50, vagy pl a Torpado Earth bringákat is.

2018. máj. 12. 08:10
 4/4 anonim ***** válasza:
40%

Azt csak érdekességképpen teszem hozzá, hogy 65 ezret költöttem a bringára pluszban, hogy az igényeimnek megfeleljen.

Ezzel persze számoltam a vásárláskor.

2018. máj. 12. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!