Mali piton vélemények? Használ valaki ilyet? Esetleg milyen kerékpárt ajánlanátok 80, maximum 100000 forintig?
Nekem ez tetszik, még talán nem is annyira drága.
A kerékpárt 99%-ban aszfalton használnám, nem vagyok nagy váltogatós, padkáról le és fel nagyon lassan megyek, de szeretem a sebességet és általában intenzíven gyorsítok. A mostani nem bírja, folyton meglazul a hajtókarnál vagy a középcsapágy rosszalkodik, nem érdemes rákölteni. Olyan kellene, amivel nehezebb sebességi fokozaton is tudok úgy gyorsítani, hogy ne menjen hamar tönkre.
Amennyiben nem szeretnél a vásárlást követő 1-2 hónapban költeni a bringára, akkor nem ez lesz a te választásod. Ilyen bringát vettem tavasszal. Nagyon jó a váza, viszont a gyárilag szerelt hajtómű harmatgyenge. Elöl a legnagyobb lánctányér 42-es, hátul 14-es menetes fogaskoszorú van. Ilyen áttétellel intenzív tempóban nem lehet haladni. Ugyanakkor nem tudok elmenni amellett, hogy ha 99%
-ban aszfalton mész, miért ragaszkodsz az mtb-hez? Egy cross, vagy crosstrekking nagyságrendekkel jobban megfelel az igényeidnek. 27,5-es, vagy még inkább 29-es kerékkel szerelik, nagyobb a hajtás áttétele, ami gyorsabb haladást tesz lehetővé. Ugyanakkor elég masszív a felépítèse ahhoz, hogy ha letévedsz az aszfaltról egy földútra, akkor se legyen probléma.
100 ezer alatti kerékpároknál minden esetben számolni kell azzal, hogy 1-2 ezer kilométeren belül pár alkatrész gyorsan csereérett lesz.
Ha azonban továbbra is ragaszkodsz az mtb-hez és nem szeretnél nagyon költeni rá, nézd meg a Neuzer Mistral 50, vagy pl a Torpado Earth bringákat is.
Azt csak érdekességképpen teszem hozzá, hogy 65 ezret költöttem a bringára pluszban, hogy az igényeimnek megfeleljen.
Ezzel persze számoltam a vásárláskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!