1/5 anonim válasza:
Nálam még semmilyen, túrázni szoktam vele, én magam 95 kg vagyok, meg van hogy úgy megpakolom táskákkal hogy a bicikli is 35-40 kg Alu váz-karbon merev villa kombó. Egyébként Trek kerékpár, a vázra élettartam garancia van, ami egy jó dolog. Úgy hallottam, hogy az alu vázat alu merev villával nem szokták javasolni, de ebben nem vagyok szakértő.
2/5 anonim válasza:
Umf(Heggesztesnel,3 helyen is)
Dartmoor(Nyaktol lehasadt egy rosszul megerkezett 360 utan)
Inkabb teleszkoppok tortek meg repedtek(Bomber,Duro stb),most mar az 5ik van masfel ev alatt Rockshox Argyle 409,habar igaz mar nincs idom es csak neha streetezek:)
3/5 anonim válasza:
Utolso vagyok,az csak,attol fugg,hogy mire hasznalod:)
4/5 IronYpetya válasza:
3-askának igaza van! Az összes alu egyformán törhető-repeszthető. Gondoskodással (legyen az technikai v. viselkedési) megelőzheted - elodázhatod. El lehet törni egy vázat 2 év alatt is meg 20 alatt is. Én igyekszem kerülni az alut, de egy GT már nyekkent meg alattam.
5/5 Alex Fly válasza:
Alattam egy sem. Talán mert acélvázat használok... Az alu sok mindenre kiválóan alkalmas, speciel a kerékpárváz pont nem tartozik ezek közé. Előbb-utóbb elfárad az anyag és megadja magát -természetesen addig semmiféle jele nincs.
Egy jó CroMo örök darab...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!