Mi a véleményetek a mali markaju biciklikrol?
Hogy őszinte legyek, szerintem a biciklik pont az a termékkategória, ahol szinte semmit nem számít az, hogy milyen márka, vagy legalábbis nagyon keveset. Ha megnézel egy bicót, majdnem kivétel nélkül beszállítóktól szerzik a legfontosabb alkatrészeket, amik a következő:
racsni, váltók, váltókarok, fékek, fékkarok, lánc általában a teleszkópokat is (rágugliztam, a mali pont sajátot csinál, ahogy néztem a legelső bicót)
Az adott márka megcsinálja a vázat. Csak összetudnak hegeszteni pár darab aluminium rudat. Nyereg, nyeregcső, stucni, kormánycsapágy, kormány nálam lényegtelen kategória...
Az egyetlen dolog, ami fontosabb és sokszor saját márkás, az a kerekek és agyak, de általános felhasználás mellett szerintem bármi megteszi. 300ezer felett meg már kerék is beszállítóktól jön nagyrészt.
Engem soha nem érdekelt, hogy mi van a bicómra ráírva. A mostani viszonylag jó márka, de pont egy noname-t néztem előtte, csak elvitték az orrom elől.
általában a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!