Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kerékpáros sisakot szeretnék...

Kerékpáros sisakot szeretnék venni, de nem vagyok otthon a méretekben, ti melyiket vennétek az alábbi esetben?

Figyelt kérdés
Kinéztem egy típust, ami jó lenne, árban is jó, sajnos felpróbálni nem tudom, mert az általam elérhető üzletekben nincs ez a típus, amik vannak, azoknak meg az áruk van az egekben. A méretezés pedig nem ugyanaz annál, amit kinéztem neten és azoknál, amik felpróbálhatók, de nekem drágák. A fejemet lemértem, mekkora, na most annál, amit kinéztem, pont mérethatáron vagyok, a kisebb méretű sisaknak a legnagyobb mérete akkora, mint a fejem, a nagyobb méretűnek pedig a legkisebb mérete ekkora.
2018. ápr. 29. 11:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Én azt venném, amit ki tudok próbálni. Ha a biliket is hasonló precizitással számozzák, mint a csukákat :)
2018. ápr. 29. 20:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Megpróbálok keresni egy üzletet, ahol kapható az a típus, az a helyzet, hogy nem akarok közel 10 ezret kifizetni egy bringás sisakért úgy, hogy nem kell semmi extra, ha feleannyiért is kapok... :-/
2018. ápr. 29. 23:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem olyan van, aminek a hátulján van olyan tekerö, amivel lehet állitani a méretet. Felprobálás nélkül csak ilyet érdemes venni.
2018. ápr. 29. 23:03
 4/6 A kérdező kommentje:
Ezek is olyanok, állítható, csak ahogy írtam, az egyiknél a legnagyobb méret akkora, amekkorának a fejemet mértem, a másiknál meg a legkisebb. Most talán találtam egy üzletet, ahol a kettőből az egyik méret van készleten, úgyhogy be fogok menni hozzájuk és megkérdezem, aztán meglátjuk.
2018. ápr. 29. 23:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Én azt választanám, ahol az alsó méret akkora, mint a fejméretem. Így télen egy sapka még elfér alatta. Azonban próba nélkül elég zsákbamacsek a történet. Épp most vagyok sisakvásárlás előtt ,így huszonegynéhány év kerékpározást követően és meg kellett állapítsam, hogy nem olyan egyszerű a dolgom. Rengeteg sisakot próbáltam és soknál azt tapasztaltam, hogy hiába a megfelelő méret, a belső kialakításban akkorák az eltérések, hogy hihetetlen. Van, amelyik a fejtetőn nyomott, volt, amelyik keskenyebb fejtípusra illeszkedett volna jobban, így oldalt nyomott, hátol pedig még rá sem simult a tarkómra. Nagyon fontos a komfortérzet, főleg, ha sokat fogod hordani.
2018. máj. 17. 13:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Végül sikerült döntenem. Szerencsém volt, mert egy helyen volt hasonló típus, amit fel tudtam próbálni, csak színben nem olyan volt, ami jól látható, így nem vettem meg azt, amit próbáltam, de meg tudtam rendelni azt, amit kinéztem, meg is érkezett, és jó. Végül a nagyobbra esett a választás.
2018. máj. 17. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!