Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kinek milyen kerékpárja van...

Kinek milyen kerékpárja van otthon amivel bringázni szokot?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 26. 10:18
 1/6 anonim ***** válasza:

--Van egy országúti bringám, amivel egy napos lehetőleg minél hosszabb távokat teszek meg.

--Egy XC bringa amit átalakítottam túrázáshoz. Merev villa, elől hátul csomagtartó, sárvédő, csomagtartótáskák + kulacstartók és vékonyabb túragumik meg csomó kütyüt is vettem amiket magamnál tarthatok és több napos vagy hónapos túrákra megyek vele.

--Egy nagyon komoly enduro bringa amivel vadulok, de csak ritkán veszem elő, mert a közelben nem nagyon vannak olyan helyek ahol kihasználhatnám, utazni meg nem akarok ezért. Csak nincs szívem eladni

2018. ápr. 26. 11:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Az ország uti bringád duplafalu felnis vagy vékony kerek?
2018. ápr. 26. 12:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Ahha szóval te vagy a hegyre felmenős gyerek aki még mindig ezen dilemmázik. Duplafalu és kicsit keskenyebb is mint egy mtb felni de attól még erős. Amúgy is ezen kívül még az is számít hogy hogyan vannak fűzve a küllők. Maga a gumi az ami sokkal keskenyebb mint egy mtb gumija, de 28mm-t használok, ami így is a legvastagabb amit be tudok préselni a bringába. Ne aggódj, nem törik ki a kereke az első úthibán. De olyan már történt velem kezdőként, hogy nem volt elég nyomás a gumikban és egy gödröt nem tudtam kikerülni mert pont előzött egy kocsi kanyarban és mindkét kerekem defektes lett egyszerre. Szóval ehhez képest egy mtb sokkal többet elvisel egy kezdő felhasználótól, viszont ha kitapasztalod az országúti bringát akkor sokkal többre leszel vele képes szilárd úton mint egy mtb-vel.
2018. ápr. 26. 12:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Oké akkor maradok az ország uti bringánál.
2018. ápr. 26. 12:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem:

1 országúti.

1 Hardtail dirt bike (downhillhez használom)

Most nyáron akarok majd venni egy montit (hardtail XC-t), mert eladtam az előzőt és nagyon hiányzik.

Valószínűleg ezt már használtan fogom venni.

2018. ápr. 26. 21:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy am romboló. És egy túra ló.
2018. ápr. 27. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!