Romet orkan 4 kerékpár vélemény?
Sziasztok!
Kiváncsi volnék, hogy erről a crosstrekkingről mi a véleményetek. Nyilván belépő szintű gép, személyszerint nem ismertem eddig a Romet márkát, de meglepett, hogy ilyen jó váltórendszere van, és a hidraulikus tárcsafék is szemet szúrt.
Lengyel márka, viszont pár éve átlett rakva a gyár kínába. Nem a legjobbak a vázaik, M.o-n nem venném meg, mert tudom, hogy az itteni extra kedvezményes árak meegyeznek a lengyel alapárral. Ha ott lenne akciós akkor kb 100 ért ellehetne vinni.
Én a Kross legyen országutimat is kint vettem kb 200e-ért, ami itt 300 körüli lett volna. Ők még lengyelben gyárják a vazaikat.
A kínai vázgyártós infó nem tudom honnan ered, a magyar importőr évente jár gyárlátogatásra, fotókkal tudja megerősíteni, hogy Lengyelországban készülnek a vázak. Na meg a Romet YouTube oldalán is van egy tök jó videó, amiben végigveszik a vázgyártás folyamatát.
Link:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!