29er városi közlekedésre ok?
a montinál kicsit vékonyabb (1,5-1,75) utcai 28" gumikkal felszerelve sárvédővel csomagtartóval jó városi közlekedésre?
van esetleg aki ilyet használ? bevált?
Ha 29-es a bicajod, javaslom vegyél rá 29-es gumit. Van azokból is ami nem rücskös monti mintás gumi.
A Continental Double Fighter, a Maxxis Hookworm, vagy a Schwalbe Big Apple jó választás lehet.
A 28-as gumival nagyon csúnyán néz ki egy 29-es bicaj.
Kolléga is lecserélte a 29-es montiján a gumikat, mert inkább a városban jár vele... hát mondtam is neki a majom és a köszörűkő minősített esete :D
Az öreg TREK crossomra aggattam sárvédő, csomagtartót, kosatat és ezt használom most a városban fukozni.
37x622-es Continental Contactot raktam rá. Jó lett volna ballonosabb a ramaty utak miatt, de ezzel is egész jól bírja - 6 báron.
A másik bicajommal is szoktam néha csapatni a városban, ami szintén 28-as.
Azon 29x2.0-ás Schwalbe Big Apple gumik vannak.
Nagggyon brutálisan jó vele menni a városban is!
köszi, igazából csak most szeretnék venni és gondolkodom hogy cross trekkinget vagy 29er-t vegyek...
+100kg vagyok ezért nem fog ártani egy masszívabb gép és gondoltam néha light-os terepre is ki tudnék menni ha kedvem szottyan de lehet egy cross trekking sem rossz választás, ezen filózom...
Hát ha javarész betonon mész, akkor ne vegyél montit szerintem.
Ha mondjuk 70%-ban aszfalt, 25%-ban terep, akkor inkább crosst vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!