Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » 29er városi közlekedésre ok?

29er városi közlekedésre ok?

Figyelt kérdés

a montinál kicsit vékonyabb (1,5-1,75) utcai 28" gumikkal felszerelve sárvédővel csomagtartóval jó városi közlekedésre?

van esetleg aki ilyet használ? bevált?

2018. ápr. 2. 01:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Ja jólesz,ha kihagyod a hegyeket...az elején.
2018. ápr. 2. 01:42
 2/6 tothp ***** válasza:
Ezt hívják trekkingnek /city cross-nak. Nagyjából erre való.
2018. ápr. 2. 09:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha 29-es a bicajod, javaslom vegyél rá 29-es gumit. Van azokból is ami nem rücskös monti mintás gumi.

A Continental Double Fighter, a Maxxis Hookworm, vagy a Schwalbe Big Apple jó választás lehet.

A 28-as gumival nagyon csúnyán néz ki egy 29-es bicaj.

Kolléga is lecserélte a 29-es montiján a gumikat, mert inkább a városban jár vele... hát mondtam is neki a majom és a köszörűkő minősített esete :D

Az öreg TREK crossomra aggattam sárvédő, csomagtartót, kosatat és ezt használom most a városban fukozni.

37x622-es Continental Contactot raktam rá. Jó lett volna ballonosabb a ramaty utak miatt, de ezzel is egész jól bírja - 6 báron.

A másik bicajommal is szoktam néha csapatni a városban, ami szintén 28-as.

Azon 29x2.0-ás Schwalbe Big Apple gumik vannak.

Nagggyon brutálisan jó vele menni a városban is!

2018. ápr. 5. 20:59
 4/6 A kérdező kommentje:

köszi, igazából csak most szeretnék venni és gondolkodom hogy cross trekkinget vagy 29er-t vegyek...

+100kg vagyok ezért nem fog ártani egy masszívabb gép és gondoltam néha light-os terepre is ki tudnék menni ha kedvem szottyan de lehet egy cross trekking sem rossz választás, ezen filózom...

2018. ápr. 5. 21:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát ha javarész betonon mész, akkor ne vegyél montit szerintem.

Ha mondjuk 70%-ban aszfalt, 25%-ban terep, akkor inkább crosst vegyél.

2018. ápr. 6. 10:31
 6/6 tothp ***** válasza:
110 vagyok. Országúti is elbír. Egy trekking, amit elvileg arra terveztek, hogy 20 kilónyi táskával nekimenj a világnak, több mint elég
2018. ápr. 6. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!