Milyen nyomásmérős kerékpár pumpát ajánlanátok?
Mármint amit kézben kell tartani? Vagy taposósat szeretnél? Ugye nem? :)
Műhelypumpa (standing pump) kategóriában szerintem a legjobb ár-érték arányban az ALDI/LIDI álló pumpa van. Lidiben most volt, talán 4000ért? Családban van belőlük jópár. A régiek csöve elöregedett-tört, meg ilyen apróságok, de tulképp teszik a dolgukat, meg lehet patkolni. Simán megérte. A nyomásmérője hozza az amatőr elvárási szintet. Akár 8 barra is. A Tescossal viszont befürödtem, az gagyi. A Decathlon meg emlékeim szerint drága. Talán az Aldiban holnaptól lesz? A Cyco trekking bicókat is itt említették, hogy holnaptól akció. Hátha bringanapok jönnek. Nézd meg.
A nyomásmérő felesleges, csak egyel több kacat ami elromolhat és nem is pontos. Nyomkodd az ujjaddal a gumit azt cső. Majd kitapasztalod hogy milyen keménynek kell lennie. De ha kézi pumpát nem akarsz akkor milyet? Szerintem célszerűbb lenne mint a műhelypumpa mert útközben bármikor kaphatsz defektet és akkor ott lesz.
Nekem valaki ezen az oldalon ajánlotta a Lezyne márkát pumpából, olyat is vettem és nagyon jó minőség,.
Lezyne HP Drive amit én vettem 6690 volt a pedalkiraly oldalon, de a kiszállítás nagyon drága volt valamiért (4500!!! Ft) így a végösszeg 11 190 lett, de nagyon megérte így is. Nagyon jó anyagminőség, 8,3 bar-t tud. Elég hamar felfújja az outit, de még az mtb-t is. Van ennek HV változata, ami kicsit kevesebb nyomást tud, de az is 5bar fölött, viszont az még hamarabb pumpál, mivel egy nyomásra több levegőt juttat be. De nekem fontos volt a több bar ezért nem azt vettem. De neked azt ajánlanám. Még ha személyesen nem tudod átvenni, a drága szállítás is megéri, mert egy nagyon jó minőségű pumpát kapsz cserébe.
Holnaptól lesz pumpa az aldiban 2500ft. Tökéletes eszköz.
Ha érdekel, nyitásra Menj, mert elkapkodják!
nekem valami BBB vagy mi van, nem is tudom :D fehér az biztos. :D
Az ezeken a punepákon lévő nyomásmérő csak tájékoztató jellegű!
Ha pontos nyomásértékkel szeretnél elindulni bicajozni, akkor vegyél egy külön nyomásmérőt (mint én).
Ha csak nagyjából szeretnéd tudni mennyi a nyomás, akkor szinte mindegy, hogy melyiket veszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!