Gyerekkerékpár vásárlásban kérdezhetek? (Kicsit bonyolult lesz, előre bocs! )
2 fiam van. A nagy 9 éves, 137 cm és 20-as biciklije van.
A kicsi 5 éves, és 14-es biciklije van, amit most már eléggé kinőtt.
Anno a nagynak nem vettünk 16-osat, 5 és fél évesen 20-asra váltottunk. Azóta azt használja, és egyelőre jónak tűnik neki.
Most a kicsi miatt elkezdtem körbenézni, ha veszünk egy 16-osat, azt 1 év múlva kb. cserélhetjük 20-asra. Ezt megörkölhetné a nagytól, és akkor jövőre váltanánk mindkettőnél.
Viszont közben meg azt olvasom, hogy papíron a nagy is kinőtte a 20-asát, és neki már 24-es kell...
Hogy jövök ki a legjobban ebből? Vegyünk a kicsinek egy 16-osat, vagy inkább a nagynak 24-est, és a kicsi váltson 20-asra? Nyilván a leggazdaságosabb verziót kéne megtalálni, ami persze nekik is jó.
Az pl. mennyire gáz, ha egy méret kimarad? Régebben nekem nem volt ennyi méretű bringát. Volt egy gyerek meg egy felnőtt és annyi. Anyagilag megerőltető 2-3 évente újat venni. És én még szerencsés vagyok, mert ketten használják végig...
Megköszönöm, ha valaki tud tanácsot adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!