Országúti kerékpárra milyen gumit érdemes venni?
Köszönöm a tippet, jónak hangzik ez a LizardSkins DSP bandázs, de láttam egy "review" videót róla és ott szidta a gyerek, mert felrakta a 3.2-eset a hétvégi hobbi bringájára és NAGYON nagyon hamar kidörzsölődött.
Te nem tapasztaltál hasonlót? Köszönöm
Nosza, micsoda közörömöt szereztem, szívesen skacok. :)
Kérdező? Megnéztem a videót. 4 vasárnap alatt ilyenre hajtotta? Ez naggyon fura. Sokan pont a több éves tartósságával érveltek (maguknak is), amikor az árát firtatták, nekem mondjuk ez még csak tavalyi beszerzés. Szerintem a csóka rossz pozícióban hajtott, a súlyát szépen ráterhelte a kormányra, ahelyett, hogy ráfogott volna a fékváltóra. Kesztyűt vajon használt?
Ha már rosszat akartok róla hallani, hát van rossz oldala is. Bandázsolásból echte profikat is megszívathat elsőre - ráadásul a ragasztócsík nem igazán tapadt meg - legalábbis az én kormányomra. Lehet hogy egy glossy carbont jobban bírna. :) Én minden esetre inkább átadtam a küldetést 20+ éves tapasztalattal bírónak - és elsőre még őt is meglepte valahol félúton. Minden esetre kész lett, szép lett, eddig még jó is lett, nálam még sarat is kapni fog a későbbiekben, úgyhogy érdeklődve várom, mit produkál kopásban.
Nyilván nem a szent grált árulják, de a Lizard nem játékokat gyárt. Ott van pl. a videjón a fizik-féle 3 millis, kamuparafás, de gyk a kedvenc bandázsod alá zselépadokat is tehetsz betekeréskor a fogási felületekre. Én azért ezt választottam, mert könnyű, elméletileg tartós, tisztítható (nem szív vizet/izzadtságot) és vandál színekben is kapható (ld. a camo kiadásokat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!