Létezik ilyen pumpa tartó?
Azért olyan (minden) pumpatartó, hogy a kulacstartód alá fel tudd szerelni. Lerúgni nem illene, de ha ettől tartasz, akkor ne a nyeregcsövön lévő furatokra csavarozd, hanem az alsó vázcsövön lévőkre.
Gugglizz erre: "SAHOO Cycling Bike Bicycle Portable Pump Retaining Folder Bracket Holder Fitted Fixed" találni fogsz rögtön olyan képet, amin az eredeti elképzelésed szerinti termék látható :)
Havernak szintén a kulacstartó alá volt rögzítve a pumpatartó. El is hagyta belőle a pumpát!
Nagy gazban mentünk és valószínü hogy a gaz szedte ki a tartóból. Legalábbis a fényképeket visszanézve úgy állapítottuk meg, hogy mikor tűnhetett el.
Nekem SKS-Germany Airboy XL minipumpám van. Ehhez szintén olyan tartó van amit a kulacstartó talá lehet tenni és van hozzá egy pánt amivel oda is lehet fogatni pluszban a pumpát. Én még így sem bízom ezekben a szerkezetekben.
Van nyeregtáskám, abban tartom a pumpát.
A Pumpa mellé úgyis kell filt, meg gumileszedő, vagy belső. Azoknak úgyis kell táska.
Vagy ha a nagy táskával megyek túrázni, akkor meg átrakom oda.
Ha nem akarod táskában tartani, hanem mindenképpen a vázon szeretnéd tudni, akkor vegyél tépőzáras kábelkötelegőt az obiban, vagy a praktikerben és azzal tedd fel a felső csőre. Csak akkor kell alá tenni valamit - régi belsőből egy darabot például - hogy ne verje le a vázról a festéket.
Pont olyanra gondoltam amit Wadmalac linkelt. Arra a szíjjas megoldásra.
Vagy ha gyors megoldást akarsz átmenetileg, akkor egy gyorskötöző a pumpa közepére, meg a vázra és nem hagyod el.
Elvágni meg el tudod, hogyha gond van és pumpálni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!