Napi 1 óra intenzív szobakerékpározás vagy 1-1,5 óra tempós/gyors gyaloglás?
Figyelt kérdés
Fogyás szempontjából melyik hatékonyabb?2018. febr. 1. 15:30
1/6 anonim válasza:
Szerintem mindkettő jó, de én jobban szeretek biciklizni. 1,5 óra gyaloglás nekem unalmas lenne. Azt nem tudom melyikkel égetsz több kalóriát, szerintem amúgy a biciklizéssel. De a fogyásnál a megfelelő étrend a legfontosabb. Kevesebb kalóriát vigyél be mint amennyit lemozogsz de soha ne legyél éhes. Zöldség-sovány hús-hal, gabona félék, olajos magvak stb adják az étrended gerincét. Liszt cukor péksütik, kenyér (nyilván a cukor és a liszt miatt kerülendők.
2/6 anonim válasza:
Kérdés, mi az "intenzív", mi a "tempós"...
3/6 A kérdező kommentje:
Intenzív jelentése: Alapos, mélyenszántó, fokozott, erős.
Nagy odaadással végzett munka, tevékenység, ami sok erőfeszítést, figyelmet kíván.
Tempós jelentése: kimért gyors, fürge, eleven, jó iramú.
Tempós gyaloglás: A gyaloglásnál gyorsabb tempójú haladás, kicsit már lihegünk beszéd közben.
2018. febr. 1. 16:46
4/6 tothp válasza:
Változtassunk a kiinduló ponton. Nagyjából 120-130-as pulzuson végzett, legalább 40 percig tartó bármilyen sporttevékenység jó, ha fogyni akarsz. Ezen belül amihez kedved van. A gyaloglás talán jobban átmozgat.
5/6 anonim válasza:
a szobabringa kényelmesebb mert tudsz nézni közben egy filmet és máris gyorsan el is telik a tekerési idő.
viszont én nem találtam olyan nyerget,vagy nyeregbeállítást,vagy olyan párnás nadrágot,semmit se,hogy ennyi idő alatt ne zsibbadjon el tőle a tököm.
úgyhogy én nem szoba bringázom.
fogyni meg nem biztos hogy fogsz tőle,mert ha így sem jön létre deficit,akkor marad a súly,vagy ugyanúgy hízhatsz akár tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!