Van egy Trek 3500-as 4 éves bicajom de a teleszkóp nagyon nyikorog mostanra, érdemes újat venni vagy vigyem el megjavíttatni?
Figyelt kérdés
2018. jan. 25. 07:58
1/4 anonim válasza:
Nekem 3700D van de a gyari suntour villa csak dísz. Nekem még nincs vele bajom meg amúgy se terepezek de ha baja lenne inkább vennék valami jobb rock shox vagy fox villát. Nem költenék erre. Gondolom a tiedben is hasonlo van. Ha megjavíttatod az olcsóbb de akkor is gagyi telód lenne.
2/4 anonim válasza:
Nekem is van hasonló kategóriáju telóm.
Sajnos az is már lötyög, meg nem is csillapít semmit szinte... :(
Ezekkel az olcsóbb kategóriás telókkal a gond, hogy olyanok kb mint a villanykörte. Ha tönkre megy, akkor csere.
A javítást senki nem vállalja, de ha mégis akad valaki akkor az kb ugyanannyiba kerül mint az új.
4/4 Wadmalac válasza:
Egyik barátomét ősszel kaptam szét ilyen nyikorgás miatt. Száranként 1 deci vizet öntöttem ki belőle és mostam belőle a rozsdát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!