Melyik a jobb kerékpár?
Figyelt kérdés
Nem nagyon értek hozzá, ez lenne az első nem nagyon olcsó, s nem csak ritkán használt biciklim.
Napi szinten használnám, hogy ezzel menjek dolgozni, ez 2x 15 km. Szóval napi 30 km-re kéne.
De tavasszal szeretnék túrázni is, lehet hogy néhány ismerősöm külföldi utakra is elhívna, nem tudom hogy ezek erre megfelelőek e.
Legyszí aulzt is írjátok le, hogy miért és miben gondoljátok jobbnak az egyiket a másiknál! Köszi!
2017. dec. 26. 11:57
1/3 anonim válasza:
Ezek eléggé városi bringák.
Én valamivel sportosabb gépet vennék munkábajárásra.
Külföldi turázásra megvégképp...kivéve ha a turák több napig tartanak és sátorban akarok aludni. Ezek a bringák erre jók.
Igazából egyiksem jobb a másiknál nincs akkora különbség,hogy számottevően jobb legyen az egyik.
2/3 anonim válasza:
Úgy van ahogy az első írja. De én nem adnék ki ennyit ezekért..munkába járáshoz is meg akár külföldi túrákra is jó a használt, ha jó állapotban van. Ennél olcsóbban jobbat kapsz úgy. Inkább tesztbikeon keress használtat és azt linkeld be ide, ha magadtól nem értesz hozzá..
3/3 anonim válasza:
Túrára cirkálni is bármelyik tuti . Amennyiben személyesen meg tudod nézni akkor ülj rájuk és kerüld a futár küldést . Csepel veri az agydinamója miatt a Keelyst, de neki meg rugós a nyeregcsöve . A Csepel formája viszont maradibb . Vedd ezeket számításba és a kényelmüket is , aztán pótold a hiányosságokat vagy cserélj ülést stb ami neked jobb .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!