A Suntour teleszkópok mennyire megbízhatók?
Figyelt kérdés
A 25-40e ft-os kategória érdekelne,csak rugós-olajos működésűek.2017. dec. 24. 14:32
1/2 anonim válasza:
Azoknak az egyetlen funkciója az, hogy "van teleszkóp" De gyakorlatilag csak egy csomó súlytöbbletet jelent és nem látja el a funkcióját. Nem lehet olyan jól, vagy egyáltalán nem lehet finombeállításokat végezni, valamint hamar merevvé is vállnak. Nem vagyok bringa sznob, de van nekem is suntour telós bringám (amit nagyon szeretek, első bringám soha nem adnám el) de a teló része tényleg nem ér semmit. Viszont van egy RockShox villám ami 175ezer forint..rengeteg beállítási lehetőség és 100mm helyett 160mm rugóút+ sokkal masszívabb és még így is jóval könnyebb mint a suntour. Nem azt mondom, hogy ennyit kell költened, ha csak haverokkal akarsz hülyéskedni valami földesúton, de ha már komoly terepre mész oda komoly teleszkóp is kell. Ha meg nem akkor meg a gagyi teló is felesleges. Jobban jársz egy merev villával. Könnyebb és gyorsabb is leszel hiszen nem rugózol össze vissza amikor kiállva tekersz
2/2 anonim válasza:
Nekem 2,5 év alatt semmi bajom vele cross-trekkingben. Kormányról lockolható, a becsúszókat mindig tisztán tartom. Mecsekben szoktam vele tekerni, többször voltam már vele Zsongorkőn, Zengőn is és annak ellenére, hogy trekking villa, semmi baja. Persze ha tehetném és olyan egyszerű lenne, tennék be helyette egy karbon merev villát a súlycsökkentés miatt, de egyébként teljesen elégedett vagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!