Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Letörés ugrásnak hogyan...

Letörés ugrásnak hogyan kezdjek neki?

Figyelt kérdés

Csak 1 méteres magasságról van szó. Sík betonra ugrás. Mindegy pontosan hogyan hívják ezt, gondolom a letöréseket is így kell ugrani.

Ma lett kész a bicajom, és illene arra használni, amire tervezve lett.

Ha az ugrás előtt manuál-ba kihúzom, úgy jó lesz? Nagyon parázok tőle, pedig van védőfelszerelésem. Arra gondolok folyamatosan, hogy túlságosan kihúzom az első kereket és hanyatt esek.

Csak egy 3-as lépcsőt tudok ugrani, de ott két kerékre érkezek (nagyobb lépcső sajna nincs a falunkban).

Főleg amiatt is félek, mert múltkor ezen a 3-as lépcsőn egy jó nagy csőrös ugrottam, és elestem. CC bicajjal mentem, ülés jól kihúzva... Túlságosan könnyelműen vettem a dolgot, én hibám volt.

Ja a lépcső végén nem kezdtem el manual-ozni sosem. Egyszerűen csak magam felé húztam a kormányt. Inkább ezzel a módszerrel kezdjek neki a méteres "ugrásnak"?

2017. dec. 21. 19:14
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!