Biciklit szeretnék, de nem tudom hogyan kezdjek hozzá. (? )
Üdv! Bicikli vásárlás előtt állok, de nem tudok hozzákezdeni :) Lehető legolcsóbban szeretnék egy kezdő downhill setupot. Komplett bicikli, is lehet vagy külön is mondhattok, alkatrészeket. Maximum 180 ezer forintom van rá.
Márka nem érdekel, felőlem lehet KTM vagy Hauser, csak ne essen szét alattam :) Összteleszkóp előny (sőt kötelező), illetve tárcsafék is fontos. Más megkötésem nincsen, remélem adtok pár tippet, hogy mit honnan vegyek stb... remélem kijön ennyi pénzből :)
Ha már előre nem tetszenek a válaszok, minek írsz ki kérdést? Ez kb olyan, mintha amiatt sopánkodnál, hogy a krokodil leharapta a kezed, miközben odamentél elé és kezet nyújtottál neki. Avagy ha jobban tetszik, sorba állsz a pofonért.
Senki sem kényszerít rá, hogy látogasd az oldalt.
Úgy hallottam az jó gép,végülis csak minden 2. véleményben van ott, hogy könnyen törik, a többi kommentben pedig a csúszópapucsot szidják.
Milyen válaszokat vársz? A kerékpársport drága, a biztonság drága. 180-ért már talán találni egy használható és biztonságos hátsó teleszkópot, nem egy komplett gépet.
Szerintem kimerítő választ adtam a kérdésedre és véleményeztem a kerékpárt aminek ha egy kicsit jobban utána nézel (nem csak egy képet látsz) akkor láthatod, hogy mások írják róla ezt nem én.
De nem is értem miért írok ide ismét. Vegyél amit akarsz ne hallgass senkire és törd ripityára magad, mert te jobban tudod.
Istenem, mekkora egy gyökér vagy. Az tetszik a legjobban, hogy letaknyosozol másokat, mellette meg büszkén vered a melled, hogy majd mész nagymamihoz aprópénzért nyalizni.
Tudod b*zdmeg miért írtam, hogy nem kib*szott 180-ból akarjál downhill menőt játszani? Azért mert ismeretlenül sem kívánom neked, hogy megdögöjjé a hegyen. Mert kb egy szájbarakott dh-s védőfelszerelés jön ki abból a pénzből amiből te vandálkodni akarsz.
De tudod mit, vedd meg azt a képzelem milyen állapotú Freddy-t, aztán remélem jól belefejelsz a fába. Isten a tanúm, hogy hülyébb már nem lehetsz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!