Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hol tudnék szerintetek hozzáér...

Hol tudnék szerintetek hozzáértő, lelkes, türelmes, jófej embert találni, aki kiokosítana kerékpározás témában?

Figyelt kérdés

Mostanság motivált lettem a dologban, de azon kívül, hogy egyenes úton megmaradok a nyeregben, tehát elvileg "tudok" biciklizni, ha valaki véletlenül kedvet érezne hozzá, onnan kellene kezdeni az okítást, mint egy 5-6 évesnél... Mert gurulok vele és ennyi az össz hozzáértésem. És meg ne kérdezzétek tudok-e belsőt cserélni, mert szerintem egyértelmű, hogy nem... És úgy egyébként gyűlölök közlekedni bármivel, és gyalog is (főleg) ön és közveszélyes vagyok olykor...

Ja, és csak megköszönni tudom! De nem vagyok olyan, mikor jobb helyzetben leszek, aki meg ne hálálná valamiképpen!

2017. dec. 8. 14:47
1 2
 11/14 anonim válasza:

A kérdező ugyan megkukulni látszik a dolog firtatását követően, de ha jól sejtem ki ő, akkor egy nagyvárosban él. Az ismerősünk pedig jelen van hasonló körökben, és a szép szám mellet is ismerik az összes üzletben, és ő is ismeri a legtöbb komolyabb kerékpározót, főleg, hogy ő maga is javítgat néha, maga építi a kerékpárjait.

Persze próbálkozni érdemes, ha minden áron ezt szeretné. Megállítani senki sem fogja. Az én számon lakat, de viszont nem kell 2-3 hónap és ki fogják beszélni őt.

2017. dec. 8. 20:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Gyakorlatot tudsz szerezni , előtte érdemes hazai szerelési videókat megnézni . A mennyiben túráznál egy verseny vagy trekking brinyót vegyél , azok komolyabbak és a váltó használata jól jön emelkedőn . Egy sebességessel fárasztó felfelé hajtani .
2017. dec. 8. 21:42
 13/14 A kérdező kommentje:

Ó, hát csak vannak itt arany cukorfalat emberek :)

A blogot és a videókat mindenképp át fogom futni, és hát... akkor még meggondolom a dolgot.

2017. dec. 8. 22:07
 14/14 Alex Fly ***** válasza:

És még egy javaslat: olvasd el és tanulj:

[link]

2017. dec. 10. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!