Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Új bringán mitől lötyöghet a...

Új bringán mitől lötyöghet a kerék?

Figyelt kérdés
Hogy csináljam meg?
2017. dec. 4. 21:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én boltban vettem null km-esen.

Mondt a szervizes forma,hogy 100-150km után ugorja vissza,hogy után állitsa dolgokat,mert "idomul" a gép.

Semmit nem kellet állitania.

Még az első év után sem...meg is kérdezte,hogy használom vagy vitriben tartom?

Ui:vidékről hoztfel a boltos forma mert nekik nem volt készleten,ott pattintották össze.

2017. dec. 7. 19:26
 12/14 anonim ***** válasza:

11 vagyok ujra.

Szoval ez a null kilóméteres centir,csapágy stb sem feltétlenül igaz.

Ezt jobb helyeken feltüntetik,hogy bár össze tákolják,az nem full,vagy széteshet.

2017. dec. 7. 19:31
 13/14 Wadmalac ***** válasza:

Nekem is volt olyan fűzésem, amit a gazdája nem hozott vissza, pedig mondtam, hogy 1-2 hét után újra kéne feszíteni. Egy év után találkoztunk legközelebb, senki nem nyúlt hozzá és fél mm alatti nyolcasa volt, pedig terepezgetett vele rendesen.

Ilyen is van. Felni, küllő minőségén, felfeszítés mértékén is múlik.

De akkor is illik "bejáratás" után átellenőrizni.

2017. dec. 8. 07:24
 14/14 A kérdező kommentje:

A dobozból vettem ki így. És úgy mentem 90 km-t oda-vissza, hogy az első utam a szervízbe vezetett:D Csak nem volt idejük megcsinálni én nekem meg nem adódott a megfelelő (időjárás - szabadidő - a szervíz fogadni tud) háromszög.

Normális helyen az üzembehelyezés és a 100 km utáni nagygenerál benne van a bringa árában. És ott is vettem volna a bringát ahová viszem szervizelni csak ők nem tudtak részletre adni, nekem meg három választásom volt: vagy veszek egy túl olcsó bringát vagy még legalább egy évig várok vagy netről rendelek.

Egyébként a keréklötyögés azt hiszem megoldódott. Csak kiszedtem a kerekeket visszatettem és újra zártam a gyorszárakat. Aztán zárt villa mellett mindkét féket behúzva toltam előre húztam hátra, de már nem érzem úgy, hogy lötyög. Viszont a fékeket újra kellett állítani. A hátsó sikerült annyira nem zavarja be a nyolcas, de az elsőnél viszont ahogy megpörgetem érzem a fékkaron, hogy rezeg a nyolcasnál. Azt nem piszkáltam nagyon, szóval csak letörölgettem a tárcsákat biztos ami biztos és várom a megfelelő időt amikor el tudom vinni szervízbe. Végül is akkor már meglesz 135 km szóval kisgenerál helyett mehet a teljes átvizsgálás. Csak remélem addig nem kopik a fékbetét félre meg nem alakul ki a tárcsába is nyolcas mire odaérek. Vagy rágódik be a kónusz.

2017. dec. 8. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!