Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Biciklis ruhában titeket is...

Biciklis ruhában titeket is megbámulnak a lányok?

Figyelt kérdés
2017. dec. 1. 08:46
1 2
 11/17 IronYpetya ***** válasza:
100%
Mondjuk egy bálon vagy az Operában biztosan! Te kis pajkos sztreccsdémon. Régen nem voltam érte oda, egy darab ilyen cuccom nem volt. Viszont ez piszkosul nem divatozás kérdése. A lötyögő ruha a montin kevésbé érdekes, de XC-n még ott is sokan vannak hasonló passzentosba. Az izzadságot jobban vezeti plusz a levegőzés, stb. Ha te vagy bárki azért veszi fel, hogy megnézzék... nos, azt kb akkora marharépának tarthatjuk, mint az egyszeri terepmintás ruhába öltözőket, akik így mutatják, mekkora "kommendósok", de a videójátékok mellett más katonai szolgálatot csak filmeken látott.
2017. dec. 1. 15:18
 12/17 anonim ***** válasza:

Egy Férfi vehet fel rózsaszín tütüt is, abban is férfias lesz.

Megnézem a bringások ruháit, mert én is bicajozok és szeretem ellesni a jó cuccok márkáit! Legtöbbször persze a kerékpárt vizslatom végig, hogy milyen, minden felszerelés rendben van-e. Szoktam szólni is, ha ninjaként közlekedik valaki.

Az emberek többsége annyira primitív, hogy a homoszexualitással azonosítja a sportok célöltözeteit. Ezzel nem lehet mit kezdeni, agyat nem árulnak..

Nálunk irodában az agyoniskolázottak a futárt is kinézték amíg el nem magyaráztam, hogy miért van rajta mindig az a b..s latex ruha és a fényvisszaverők.

24l

2017. dec. 2. 07:59
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

8-as vagyok

Pardon, ha bárkinek is a lelkébe gázoltam volna, de ugye a 12-es válaszoló is pedzegeti azt amit mondok. A bringás gúnya nagyon bénán néz ki, és aki nem bringás, az sokszor nem is tudja elképzelni, hogy miért képes valaki ilyenbe öltözni. Természetes reakció ez, nincs benne kivetnivaló. Nyilván praktikus viselet biciklizéshez, én is hordok ilyet, de tudom hogy semmiképp sem néz ki jól, és ha a közértbe bemegyek egy pitéért, ott is ostobán mutatok benne. Láttam már balatoni kajáldát is, ahol ki volt írva, hogy bringás cuccban nem lehet bemenni. Amúgy meg sok irodaházban a portás leveteti a futárról a sisakot (tudom, mert futárkodtam egy időben), mert környezetidegen viselet (ezt mondták), és fölöslegesen nem kell rémisztgetni a békés dolgozókat. Tetszik, nem teszik ez van.

PS: Birkózódressz? Tragikus! Praktikus...

2017. dec. 2. 09:40
 14/17 anonim válasza:
Csaj vagyok, és ki nem hagyná ki, hogy egy jól kinéző feszes cuccpan sportolo pasit ne bámuljon meg?! Bocsi ha zavar😂😉😆
2017. dec. 3. 08:28
 15/17 anonim ***** válasza:

Én megnézem őket, hátha ismerem...

8-as, nem divatból,meg b*ziságbol hordják. ..nekem pl tetszik -Igen, bicajos vagyok.

2017. dec. 3. 13:33
 16/17 anonim ***** válasza:
Mondjuk, ez a nem engedjük be mert bicajos ruhában van a Balatonon, röhejes. Egy színházban, stb megértem. Na de ha épp körbetekerem a Balatont?
2017. dec. 3. 13:36
 17/17 szlory ***** válasza:
Elkanyarodtunk, de ez a "nemjöheccbe bringásban" bár nehezen védhető, de attól még védhető. Mint ahogy van, ahova fürdőgatyában sem engednek be. Templomban meg rövidben nem engednek be.. Motorosokat is csesztetik bukó miatt. Maradjunk annyiban, hogy sokaknak nem természetes, ami megint másoknak tökre az. Nem feltétlen hülye egyik fél sem, de fölöslegesen inzultálni a másikat az. (Pl. ha a környék egyetlen vendéglője tenné ki a "no-biker" táblát a Balatonkör környékén, az feltehetőleg szándékos tompaság az üzemeltető részéről.
2017. dec. 4. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!