Biciklis ruhában titeket is megbámulnak a lányok?
Egy Férfi vehet fel rózsaszín tütüt is, abban is férfias lesz.
Megnézem a bringások ruháit, mert én is bicajozok és szeretem ellesni a jó cuccok márkáit! Legtöbbször persze a kerékpárt vizslatom végig, hogy milyen, minden felszerelés rendben van-e. Szoktam szólni is, ha ninjaként közlekedik valaki.
Az emberek többsége annyira primitív, hogy a homoszexualitással azonosítja a sportok célöltözeteit. Ezzel nem lehet mit kezdeni, agyat nem árulnak..
Nálunk irodában az agyoniskolázottak a futárt is kinézték amíg el nem magyaráztam, hogy miért van rajta mindig az a b..s latex ruha és a fényvisszaverők.
24l
8-as vagyok
Pardon, ha bárkinek is a lelkébe gázoltam volna, de ugye a 12-es válaszoló is pedzegeti azt amit mondok. A bringás gúnya nagyon bénán néz ki, és aki nem bringás, az sokszor nem is tudja elképzelni, hogy miért képes valaki ilyenbe öltözni. Természetes reakció ez, nincs benne kivetnivaló. Nyilván praktikus viselet biciklizéshez, én is hordok ilyet, de tudom hogy semmiképp sem néz ki jól, és ha a közértbe bemegyek egy pitéért, ott is ostobán mutatok benne. Láttam már balatoni kajáldát is, ahol ki volt írva, hogy bringás cuccban nem lehet bemenni. Amúgy meg sok irodaházban a portás leveteti a futárról a sisakot (tudom, mert futárkodtam egy időben), mert környezetidegen viselet (ezt mondták), és fölöslegesen nem kell rémisztgetni a békés dolgozókat. Tetszik, nem teszik ez van.
PS: Birkózódressz? Tragikus! Praktikus...
Én megnézem őket, hátha ismerem...
8-as, nem divatból,meg b*ziságbol hordják. ..nekem pl tetszik -Igen, bicajos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!