Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Biciklisek segitség! Szilvásvá...

Biciklisek segitség! Szilvásvárad Olaszkapu felé ki az a Sárga robogós elége nagy a hangja a robogónak 4 ütemű?

Figyelt kérdés
csak meg szeretném neki köszönni amiért annyira illedelmes nem 1 2 alkalomról van szó amikor találkoztunk össze Olaszkapuból jövünk le és le húzódik int hogy gyere vagy villog ... Szalajka előtt forrásnál megálltunk megáll ő is tudok segiteni minden rendben ...... ott nyaraltunk nyáron és most vissza tértünk megnézni az őszi Bükköt de következönek biztos gratulálok neki kevés az ilyen inteligens motoros ember vagy minden motoros ilyen ? és más autóssal motorossal is láttam hogy megáll megkérdezi bajvan e nagyon iteligens az illető van mikor többen vannak és akkor is mindegyikőjük megáll 1x láttuk hogy 1 biciklisnek segitettek defektet javitani adtak neki szerszámot !vagy tényleg működik ez a legenda hogy a motorosok össze tartanak ? na hajrá kérem mondjátok ki lenne az illető :)

2017. nov. 27. 23:36
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Bevallom, én vagyok az. Szerettem volna titkolózásba burkolódzni, hiszen nem a hírnévért tettem, te hát olyan mívesen kiáltottál segítségért, tovább nem hagyhattalak eképp vergődni. Mi motorosok összetartó nép vagyunk, a pékektől tanultuk ezt a jó szokást, akik pedig magától II. 'Összetartó' Frigyes Német-Római császártól, aki annak ellenére is össze tudta tartani nézését, hogy kancsal volt. Isten áldása poraira, nagyszerű ember volt.
2017. nov. 28. 01:04
 2/2 A kérdező kommentje:
èrtelmes vàlaszt kèrtem èrtelmes embertől ....
2017. nov. 28. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!